Bless This Mess yeni bölüm neden yok? Bless This Mess 2. sezon 10. bölüm ne zaman?

Lake Bell ve Dax Shepard'lı komedi dizisi Bless This Mess araya girdi. Bless This Mess 2. sezon 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

ABC kanalının komedi dizisi "Bless This Mess" son olarak sezonun dokuzuncu bölümü "Goose Glazing Time" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki tekdüze ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek için Nebraska'ya taşınmalarıyla gelişen komik olaylara odaklanan dizinin ikinci sezon dokuzuncu bölümünde; tatil günleri kimse için planlandığı gibi gitmez. Mike ve Rio, ilk Noellerini yalnız evli bir çift olarak geçirecekleri için çok heyecanlıdırlar ancak romantik tatil planları suya düşecek ve kendi evlerinde misafir muamelesi göreceklerdir. Bu arada Kay, Jacob'a iyi bir tatil geçirtme amacıyla Beau'yu Noel için eve davet edince ikili arasında beklenmedik bir yakınlık yaşanır.

19-12/25/bless-this-mess-2x09-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Molly McGlynn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.62 milyon izleyici rakamlarını elde ederek istikrarlı ekran performansını sürdürdü.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kış dönemi arasına giren yapım sezonun 10. bölümü ile 21 Ocak 2020 Salı akşamı ABC ekranlarına geri dönecek.

19-12/25/bless-this-mess-basroller.jpg

Oyuncu Kadrosu: Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman (Brandon)

"Bless This Mess" (ABC) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin