Benim Tatlı Yalanım 28.bölüm final fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizi Benim Tatlı Yalanım final yapıyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 10:35
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı'nın yer aldığı, Star TV'nin yazlık dizi olarak başlayarak sevilmesi nedeniyle sezonunda da devam eden dizisi Benim Tatlı Yalanım final yapıyor. 

19-12/25/vty.jpg

27 bölüm boyunca devam eden ve karısının terk etmesinin ardından kızı Kayra'ya onun yokluğunu hissettirmemeye çalışan gözlük firması sahibi Nejat ile onun hayatına bir anda giren ve Kayra'ya karşı annesi rolü yaparak mutlu etmeye çalışan Suna karakterinin aşklarını konu alan romantik komedi dizisinin final zamanı geldi. 

Benim Tatlı Yalanım ne zaman final yapıyor?

19-12/25/suna-hamile.png

Önümüzdeki bölümde final yapacak olan dizi, 28 Aralık akşamı yayınlanacak olan 28. bölümü ile ekranlara veda edecek. Nihayet engelleri aşarak aşklarını yaşamaya başlayan ve evlenen çift, bu bölümde tüm aileyi bir araya getirerek ziyafet heyecanı yaşarken, Suna'nın hamileliği de dizi finaline heyecan katacak. 

Benim Tatlı Yalanım 28. bölüm final fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin