Hekimoğlu 2. bölüm ne kadar izlendi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu 2. bölüm ne kadar izlendi?

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 11:53
Yeni Bölüm

Başrolünde huysuz olduğu kadar başarılı da bir doktor olan Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı House M.D. uyarşaması olan Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz akşam 2. bölümü ile ekranlardaydı. "Hekimoğlu ne kadar izlendi?" sorusunun cevabı da bugün belli oldu. 

19-12/25/hekim.png

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan Hekimoğlu; Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Damla Colbay'dan oluşan kadrosu ile daha ilk bölümden izleyiciden tam not almayı başarmıştı. Ateş Hekimoğlu ve ekibinin başına gelenler ve ilginç tıbbi vakalar üzerine kurulan dizinin son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. 

Hekimoğlu ne kadar izlendi?

19-12/25/hekimoglu.png

Sevilen kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile ekranlardaki yerini alan dizinin 2. bölümü, AB'de 7.34 ile 3., ABC1'de 7.03 ile 4., total'de 5.67 reytingle 7. oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin