Serkan Çayoğlu yeni dizisi ile ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen ismi yeni dizisiyle dönüyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 13:20
Yeni Bölüm

Kiraz Mevsimi dizisi ile tanınan ve en son Halka adlı dizide Kaan Yıldırım ve Hande Erçel ile kamera karşısına çıkan Serkan Çayoğlu yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

19-12/25/ayoglu-serkan.jpg

Her Yerde Sen adlı romantik komedi dizisinin yapımcısı olan Karga Seven Pictures yeni bir iddialı dizi hazırlığına girişti. Askerlikten ayrıldıktan sonra  bodyguard olan bir adamın hikayesinin anlatılacağı ve Yeni Hayat adı ile ekranlarda olacağı bilinen yeni dizinin başrol oyuncusunun kim olduğu belli oldu. Sevilen oyuncu Serkan Çayoğlu dizinin başrol erkek yıldızı olurken, kadın başrolün kim olacağı henüz bilinmiyor. 

Serkan Çayoğlu kimdir?

19-12/25/serkan-cayoglu-kimdir.png

31 Mayıs 1987 doğumlu olan Serkan Çayoğlu, Almanya'da dünyaya geldi. Almanya'da Erglangen-Nürnberg Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan oyuncu, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı. oyunculuğa ilk kez 2012 yılında yayınlanan Kuzey Güney dizisi ile adım attı ve Kiraz Mevsimi adlı dizi ile hayran sahibi oldu. Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı, Börü gibi projelerde yer alan Serkan Çayoğlu yakın zamanda yeni bir dizinin daha başrolü olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin