The Purge 3. sezon olacak mı? The Purge olası yeni sezon ile ilgili bildiklerimiz!

The Purge dizisinin 3. sezonu olacak mı? Popüler film serisinin dizi uyarlamasında son durum ne? Detaylar...

Aynı isimdeki popüler film serisinden ekranlara uyarlanan "The Purge" dizisi geçtiğimiz hafta sezon finalini gerçekleştirdi. The Purge 3. sezon olacak mı sorusu ise şimdilik cevap bulmuş değil.

Peki, yayıncı kanal USA Network diziye yeni bir sezon onayı verecek mi? Dizinin yeni sezon onayı alması halinde önümüzdeki sezon izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor? Oyuncu kadrosundan kimler geri dönecek, hangi yeni karakterler diziye dahil olacak? Şimdiye kadar bilinenlere bakalım:

James DeMonaco'nun yaratıcısı olduğu korku-gerilim türündeki The Purge, hikayesinin çıkış noktasını her yıl organize edilen ve cinayet, kundakçılık ve hrsızlık dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir zaman diliminden alıyor.

THE PURGE 3. SEZON ONAYINI ALDI MI?

Şu an itibarıyla, The Purge'un 3. sezonunun olup olmayacğı hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil. İlk sezon ile kıyaslandığında ikinci sezon izlenme oranlarının ve izleyici sayısının azalma göstermesi bir dezavantaj gibi görünse de ikinci sezonun ilk sezona kıyasla eleştirmen ve izleyici genelinden olumlu eleştiriler aldığı gözlemlenmekte.

İkinci sezon izleyici sayısının sezon sonuna yakın artış göstermesi de The Purge'un geleceği için olumlu bir veri olarak değerlendirilebilir. Sonuç olarak kanal dizisine güveniyorsa üçünü sezon onayını verebilir.

19-12/25/the-purge-2x10-foto1.jpg

THE PURGE 3. SEZON HİKAYE DETAYLARI

The Purge'un her iki sezonunu takip eden izleyiciler sezon hikayelerinin birbirinden kopuk olduğu fikrine sahip. Aynı evrende var olmalarına rağmen her iki sezon farklı zaman dilimi ve karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Buna bağlı olarak olası 3. sezon hikayesinin ilk iki sezonun dışında bir rotada ilerlemesi beklenebilir.

İkinci sezon finalinde yaşananlar gelecek hikaye hakkında fikir verebilir. Arınma Gecesi'nin kurbanlarından birisi olması için Marcus (Derek Luke) tarafından sokağa atılmasına rağmen Ben (Joel Allen) bir sonraki gözü kara katliam turuna hazırlanmaya başlamıştır. Esme (Paola Nuñez) ve Ryan (Max Martini) ikilisi NFFA ajanları tarafından öldürülmüşlerdir. O sıralarda Marcus'un oğlu Darren (Denzel Whitaker) ve Esme'nin iş birlikçisi Vivian (Charlotte Schweiger) bir araya gelmişlerdir. Hedefleri ise Arınma Gecesi'nin topluma ve insanlara verdiği zararla ilgili Esme ve Ryan'ın mesajlarını daha geniş kitlelere yayabilmektir. İkili ayrıca soygun parasını arkadaşının onuruna bağışlayan Ryan'ın dostundan yüksek miktarda para almışlardır. Olası yeni sezonun hikayesi bu noktadan devam ederek direnişçilerin mücadelesi üzerine yoğunlaşabilir.

19-12/25/the-purge-2-sezon-finali-foto.jpg

THE PURGE 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANABİLİR?

İkinci sezon henüz geçtiğimiz hafta sonlandığından muhtemel üçüncü sezon için hayranların uzun bir süre beklemesi gerekecek! The Purge ilk sezon Eylül 2018, ikinci sezon Ekim 2019 tarihinde başlamıştı. Buna bağlı olarak dizi yakın bir zaman içinde yeni sezon onayını alabilirse yeni yılın ilk aylarında başlayan çekimlerle birlikte sezonun 2020'nin son kısmına yetişmesi beklenebilir. Ancak onay haberinin geç gelmesi durumunda tarih daha ileri bir döneme sarkacaktır.

19-12/25/the-purge-2-sezon-finali-foto2.jpg

The Purge evreni şu ana kadar dört film serisi yanında dizi olarak iki sezona sahip. The Purge film serisinin beşincisi 2020 yılı içinde vizyonda olacak. Bu halkaya dizinin üçüncü sezonu eklenebilecek mi yakın bir zamanda cevabını almış olacağız.

"The Purge" (USA Network) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin