The Purge 2. sezon finali nefes kesecek! Sezon finali konusu ve fragmanı

Popüler film serisinin dizi uyarlaması The Purge'un 2. sezon finali bölümünde neler olacak? The Purge 2. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

Popüler film serisi "The Purge"un (Arınma Gecesi) dizi uyarlaması geçtiğimiz hafta sezonun dokuzuncu bölümü "Hail Mary" ile ekranlara geldi. Dizi bu hafta sezon finalini gerçekleştirecek.

THE PURGE 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesinin çıkış noktasını cinayet dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir zaman diliminden alan The Purge'un yayınlanan son bölümünde; insanlar görülecek hesapları ve Arınma Gecesi'nde doğru olanı yapmak için tüm riskleri göze almaya başlar. Marcus evini ve karısını komşularından korumaya çalışırken, Ryan ve ekibi mahkum arkadaşlarını kurtarmak için plan yapar. Esme'nin başı belaya girerken, Ben ise sokaklarda ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

19-12/17/the-purge-2x09-foto.jpg

THE PURGE 2. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Gigi Saul Guerrero'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.24 reyting oranı ve 0.60 milyon izleyici rakamlarını elde ederek istikrarlı reyting grafiğini korudu.

THE PURGE 2. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

The Purge, James DeMonaco'nun senaryosunu kaleme alıp, Tim Andrew'in (Teen Wolf, Supernatural) yönetmen koltuğunda oturduğu sezon finali bölümü "7:01am" ile 17 Aralık 2019 Salı akşamı USA Network ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-12/17/the-purge-usa.jpg

THE PURGE 2. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Arınma Gecesi'nde son saatler yaşanırken sokaklar giderek daha fazla şiddete sahne olmaktadır.

Esme (Paola Nuñez), Ryan (Max Martini), Marcus (Derek Luke) ve Ben (Joel Allen) ise hayatları ve sevdikleri uğruna savaşmaya devam ederler.

"The Purge" (USA Network) 2. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin