Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in Ramo dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Ramo dizisinin merakla beklenen tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
17 Aralık 2019 - 10:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde, en son Gecenin Kraliçesi dizisinde yer alan ve birbirinden başarılı projelere imza atan Murat Yıldırım ile en son Diriliş Ertuğrul adlı dönem dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Esra Bilgiç'in yer alacağı Ramo dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 

19-12/17/ramo-yakinda.png

Yılmaz Şahin’in senaryosunu yazdığı, Yağız Alp Akaydın'ın da yönetmen koltuğunda oturduğu BKM imzalı yeni Show TV dizisi Ramo'nun tanıtımının yayınlanması ile tam kadro da belli oldu.İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuları bir araya getiren proje ilk tanıtımı ile heyecan yarattı. 

Ramo ne zaman başlayacak?

19-12/17/ramo-yakinda-show-da.png

Çekimleri Adana'da yapılan ve bir mafya ve aşk hikayesi olarak bilinen Ramo'nun tanıtımı büyük beğeni topladı. İlgi çeken tanıtım ile birlikte "Ramo ne zaman başlayacak?" sorusu da merak uyandırdı. Çok yakında denilerek paylaşılan tanıtımda herhangi bir açıklama yapılmazken, 2020 yılının başlarında izleyici ile tanışması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin