Kurşun dizisinin Aydın'ı Sarp Akkaya Ferhat ile Şirin dizisine katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
17 Aralık 2019 - 09:57
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve başrollerinde Cansu Dere (Banu), Tolga Sarıtaş (Ferhat) ve Leyla Tanlar'ın (Şirin) yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-12/17/ferhast-ise-sriin.png

Fox ekranlarında yayınlanan ve O3 Medya yapımcılığında 22 Kasım Cuma akşamından beri izleyici ile buluşan Ferhat ile Şirin dizisi hakkında çıkan final iddialarına rağmen kadrosuna yeni kanlar almaya devam ediyor. 10 Ocak'ta yayınlanacak olan 8. bölüm ile final yapacağı konuşulan diziden şimdilik bir açıklama gelmedi. 

Ferhat ile Şirin'in yeni oyuncusu: Sarp Akkaya

19-12/17/cemal-ferhat-ile-siirn.png

Daha önce birbirinden başarılı projelerde yer alan ve en son yine Fox ekranlarında yayınlanan ve erken final yapan Kurşun dizisinde Aydın karakterine hayat veren Sarp Akkaya, yeni bölümden itibaren Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncunun canlandıracağı karakterin adının Cemal olacağı ve Ferhat'ın mücadelesindeki en büyük destekçisi olacağı biliniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin