Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 62. bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
17 Aralık 2019 - 12:02
Yeni Bölüm

Entrikalarla dolu Fox dizisi Yasak Elma'nın 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak edenler bu haber tam da size göre!

19-12/17/yildiz.png

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve başrollerinde Talat Bulut (Halit Argun), Eda Ece (Yıldız Argun), Şevval Sam (Ender Çelebi) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) rol aldığı Yasak Elma'nın son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. 

Yasak Elma'nın 62. yeni bölümünde neler olacak?

19-12/17/yasak-elma.png

Şahika'nın Halit'le iş birliği yaparak Nadir'e karşı planlar yaparken aynı zamanda oğlu Yiğit ile tehdit ettiği Ender'i de yanına çekmesi ile yeni bir seyre giren dizide, Ender bir yandan Nadir'in Halit'i bitirme planlarına dahil olurken diğer yandan da Yıldız'a yardım etmeye çalışıyordu. 

19-12/17/yildiz-ve-zehra.png

Dizinin yeni bölümünde:  Şahika planlarına devam ederken, Ender de en son yaşananlardan Yıldız'ın sorumlu olduğuna şüphe ediyor. Yıldız başkanı olduğu vakfa giderken, Zehra ile kumarhaneye gidiyor ve polis baskınında göz altına alınıyor. Halit'in gazabından nasıl kurtulacakları ise henüz merak edilenler arasında.. 

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin