Aşk Ağlatır final fragmanı yayınlandı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ağlatır final yapıyor.

Merve Mutlu
17 Aralık 2019 - 14:27
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır'dan, sevenlerini üzen final haberi gelmişti. Sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin final fragmanı yayınlandı. 

19-12/17/ask-aglatir-dinal-yapiyor.png

Oyuncu kadrosunda sevilen isimlerin yer aldığı ve başrollerini de Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ın paylaştığı Aşk Ağlatır dizisinin finali Pazar akşamı yayınlanacak olan 16. bölümde izleyici ile buluşacak. Büyük umutlarla köyden kente göç eden Ada ile Yusuf'un aşk hikayesinin konu edildiği dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

Aşk Ağlatır neden final yapıyor?

19-12/17/ask-aglatir-dinal.png

Son dönemde dijital dizileri nedeniyle ivme kaybeden televizyon projeleri, aldıkları düşük reytingler nedeniyle bir bir ekranlara veda ediyor. Aşk Ağlatır dizisi de reytingleri düşen ve yapımcının bir şans daha vermediği diziler arasında yerini aldı. 

Aşk Ağlatır finalinde neler olacak?

19-12/17/hunkar-balaban.png

Dizinin 16. bölümünde yapılacak olan finalde: Ada ile zorla evlenmek isteyen Rüzgar engellenecek ve Ada ile Yusuf nihayet kavuşacaklar. Dizinin en bomba olaylarından biri olan Hünkar Balaban'ın Ada'nın babası olduğu da Hünkar'ın itirafı ile ortaya çıkacak. 

Aşk Ağlatır 16. bölüm final fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin