O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde kimler olacak?

O Ses Türkiye yılbaşı 2020'ye katılan ünüler belli oldu.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 16:33
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarında yayınlanana ve Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliğini, Acun Ilıcalı'nın da sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı bölümünde hangi ünlülerin yer alacağı belli oldu. 

19-12/24/yilbasi-ozel.jpg

O Ses Türkiye yılbaşına özel yayınla izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, özel bölüme katılacak olan ünlü isimler de belli oldu. Her yıl birbirinden sevilen isimleri ekranlarda izleyici ile buluşturan ve eğlenceli anlara imza atan yarışma programının bu yılki konukları da yine çok konuşulacak. 

O Ses Türkiye yılbaşı bölümündeki ünlüler!

19-12/24/serenay-sarikaya.jpg

Sevilen yarışma programının yılbaşı özel bölümünde hangi ünlülerin yer alacağı konusunda bilgiler gelmeye başladı. Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya'nın sürpriz olduğu kadroda ayrıca Afra Saraçoğlu, İbrahim Büyükak, Tuvana Türkay ve Beşiktaş'ın kalecisi Loris de yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin