Ünlü suç baronu Paul Le Roux'un hayatı dizi oluyor! Mastermind dizisi duyuruldu!

Russo kardeşler ve Noah Hawley iş birliğiyle iddialı bir suç dizisi yolda! Mastermind dizisiyle ilgili ilk detaylar...

Amazon Studios, uluslararası suç baronu Paul Le Roux'un gerçek yaşam hikayesini konu edinen Evan Ratliff'in eleştirmenlerce övgü toplayan kitabı "The Mastermind: Drugs. Empire. Murder. Betrayal."dan uyarlanancak "Mastermind" isimli yeni dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

AMAZON YENİ SUÇ DİZİSİNİ DUYURDU: "MASTERMIND"

Amazon Studios ile birlikte Russo kardeşlerin AGBO Films, Noah Hawley'in (Fargo, Legion) 26 Keys ve Skybound Entertainment yapım şirketlerinin arkasında olduğu dizinin uyarlama senaryosunu Krysty Wilson-Cairns (1917) kaleme alıyor.

19-12/24/krysty-wilson-cairns-mastermind.jpg

MASTERMIND NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Dizinin hikayesiyle ilgili ilk detaylar şöyle:

Mastermind'ın hikayesi; mütevazı ve toplumdan uzak yaşam süren bir bilgisayar programcısı olup dünya çapında çok yönlü, yetkili makamların daha önce karşılaşmadığı büyük hacim ve çeşitlilikte büyük bir suç imparatorluğu kurmuş olan Paul Le Roux'a odaklanıyor. Roux, 2012 senesinde DEA (Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi) tarafından yakalanmasının ardından DEA ve FBI tarihinin en büyük suç muhbirlerinden biri oldu.

Dizinin hikayesinde Le Roux'un ekibinin onun gücü ve sevgisi için girdiği rekabet, verdikleri mücadele; ekibin vahşi suç planlarını tesis etme ve karmaşık suç faaliyetlerinde bulunma süreci gözler önüne serilecek.

19-12/24/russo-brothers.jpg

Senaryo, orijinali Atavist Dergisi'nde yedi bölümlük bir makale olarak yayımlanan ardından Ratliff tarafından Random House çatısı altında genişletilerek 2019 başlarında yayımlanan bir kitap haline getirilen derin araştırma raporlarına dayanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Skybound Entertainment'tan Rick Jacobs, Sean & Bryan Furst ile birlikte 26 Keys'ten Noah Hawley & Dan Seligman, AGBO'dan Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca ve Lindsay Dunn projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Sam Mendes'in yönetmenliğini üstlendiği savaş filmi 1917'de Mendes ile birlikte senaryoyu kaleme alan Wilson-Cairns ayrıca Edgar Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği Last Night in Soho ve Jessica Chastain & Eddie Redmayne'in başrollerinde yer aldığı The Good Nurse filmlerinin yazar ekibinde bulunuyor.

19-12/24/the-mastermind-kitap-1577192755.jpg

Ratliff ise Wired, The New Yorker ve diğer dergilerde yazıları bulunan ödüllü bir gazeteci. 2018 yılında Automattic tarafından satın alınan Atavist ve The Atavist Dergisi'nin kurucu ortağı ve editörü olan isim ayrıca Pop-Up Magazine'in kurucu hikaye editörü olarak biliniyor.

Mastermind dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Henüz oyuncu kadrosu ya da dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin