Aşk Ağlatır'ın Ada'sı Hafsanur Sancaktutan'dan diziye veda paylaşımı..

Final yapan Aşk Ağlatır dizisine veda notu duygulandırdı.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 16:08
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının MF Yapım ve Asena Bülbüloğlu imzalı yeni dizi projesi Aşk Ağlatır, geçtiğimiz Pazar akşamı yayınlanan 16. son bölümü ile final yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Hafsanur Sancaktutan'ın diziye veda mesajı ise dizinin ve genç oyuncunun takipçilerini duygulandırdı. 

19-12/24/hafsanur-sancaktutan.png

"Ada Meryem, yalnız geldiğin bu şehirden sevdiğinle gittin, mutlu olmayı sonunda başardın... İyi ki tanıdık seni güzel yürekli insan... Kuşlar kadar özgür ol hep, iyi ki tanıdım seni" sözleri ile fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 

Hafsanur Sancaktutan kimdir?

19-12/24/hafsanur-sancaktutan.jpg

20 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra özel oyunculuk dersi alan genç oyuncu; ilk deneyimini Servet dizisi ile yaşamış; Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Onur Serdar Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Ezgi Gör, Emir Özyakışır gibi isimlerin yer aldığı Gülperi dizisinde rol almış ve Fidan karakterini canlandırmış hemen ardından da Aşk Ağlatır dizisinde başrol oynamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin