Sefirin Kızı ne kadar izlendi? Pazartesi gününün reyting galibi kim?

Yeni dizi Sefirin Kızı'nın reytingleri merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 15:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde uzun süre ekranlarda olmayan Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu'nun yer aldığı ve oyuncu kadrosunda da Uraz Kaygılaroğlu, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Ömrüm Nur Çamçakallı, Hivda Zizan Alp gibi başarılı isimleri bir araya getiren Sefirin Kızı dizisi başarıyla yoluna devam ediyor. 

19-12/24/sefirin-kizi.jpg

Son zamanlarda başlayan yeni dizilerin tutmaması sorunu, gözleri yeni başlayan Sefirin Kızı dizisine çevirdi. Ekranların aranan iki isminin bir arada olduğu proje Sefirin Kızı'nın reytingleri de büyük merak uyandırıyor. Destansı bir aşk olan Nare ile Sancar'ın hikayesinin anlatıldığı dizinin reyting sonuçları belli oldu. 

Sefirin Kızı reytinglerde ikinci oldu!

19-12/24/sefirin-kizi-reyting.jpg

Yeni dizi, Pazartesi akşamlarının yerleşik dizileri olan Çukur, Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Vuslat gibi dizilerle reyting mücadelesi içine girdi. 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanan dizinin en son yayınlanan 2. bölümü Total'de 9.68, AB'de 8.16, ABC1'de 10.04 reytingle Çukur dizisinin hemen peşinden geliyor. Tahminler ise Ocak ayından itibaren Çukur dizisini geçeceği yönünde.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin