‘The Sympathizer’dan afiş ve yeni fragman geldi

Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande’nın yer aldığı The Sympathizer dizisinin afişinin yanı sıra yeni bir fragman seyircinin beğenisine sunuldu. Dizi, 15 Nisan’da BluTV’de yayına girecek.

Berfin Sengil
29 Mart 2024 - 10:56
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın merakla beklediği dizilerden birini daha kütüphanesine eklemek için geri sayımda. The Handmaiden ve Oldboy filmlerinin yönetmeni Park Chan-Wook imzalı, başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande’nın yer aldığı The Sympathizer, 15 Nisan’da BluTV’de yayına girecek.

Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan The Sympathizer dizisinin afişi ve yeni fragmanı izleyiciler ile buluştu.

Dizi, Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadelesini anlatıyor. 

Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken, topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında kalan bir adamın mücadelesini konu alan dizi casusluk gerilimi ve kültürlerarası bir hiciv olarak tanımlanıyor. 

Park Chan-wook ve Don McKellar’ın yapımcılığını üstlendiği The Sympathizer’ın oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Emmy® ödülü sahibi Sandra Oh yer alıyor. Yedi bölümden oluşan dizide Robert Downey Jr. birden fazla karakterle izleyici karşısına çıkıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin