The Ugly Truth yazarından Fox için yeni bir komedi dizisi geliyor!

Fox, The Ugly Truth (Kadın Aklı Erkek Aklı) filminin senaryosunu kaleme alan Nicole Eastman'ın elinden çıkan yeni bir dizi projesinin yayın haklarını satın aldı.

Volkan Küçükel
17 Haziran 2017 - 12:38
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, 2016-17 televizyon sezonu için yeni dizilerini seçerken şimdiden gelecek sezonların hazırlıklarına başladı.

Kanal, The Ugly Truth (Kadın Aklı Erkek Aklı) filminin senaryosunu kaleme alan Nicole Eastman'ın elinden çıkan yeni bir dizi projesinin yayın haklarını satın aldı.

Proje, Fox'un geleneksel pilot bölüm siparişleri döngüsü dışında daha fazla dizi geliştirmesine yönelik bir girişim olarak dikkat çekiyor.

17-06/17/fox-logo.jpg

DİZİNİN KONUSU

Yarım saat süreli bölümlerden oluşması plananan dizinin hikayesi; annelerinin ölümünden sonra hiç bilmedikleri büyük bir mirasa konan dört çocuğun üzerine odaklanıyor. Bu durum ailede ciddi bir kaosa neden olacaktır.

Henüz ismi belli olmayan dizinin yapımcı şirketi 20th Century Fox TV olacak.

Nicole Eastman'ın senaryosunu kaleme aldığı; Katherine Heigl ve Gerard Butler'ın başrolünde yer aldığı 2009 yapımı romantik komedi türündeki film The Ugly Truth, gişede 205 milyon dolar hasılat elde etmişti.

FOX'UN YENİ SEZON DİZİLERİ

Fox'un 2017-18 televizyon sezonunda ekrana getirmeye başlayacağı yeni dizileri arasında The Gifted, The Orville, The Resident, LA To Vegas, Ghosted, 911 gibi yapımlar yer alıyor.

17-06/17/the-ugly-truth-afisi-1497692139.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin