The Walking Dead'de Negan'ın kurbanı diziler.com takipçilerini şaşırtmadı!

Nisan ayında altıncı sezon finalini yapmasıyla birlikte bizleri büyük bir merak ve bekleyiş içerisine sokan The Walking Dead'in dönüşü sonunda gerçekleşti. Peki Negan kimi öldürdü?

Volkan Küçükel
25 Ekim 2016 - 15:47
Magazin

The Walking Dead'in 7. sezonunun ilk bölümünü izleyen takipçilerimizi ilgilendiren bir haber!

Nisan ayında altıncı sezon finalini yapmasıyla birlikte bizleri büyük bir merak ve bekleyiş içerisine sokan The Walking Dead'in dönüşü sonunda gerçekleşti.

RICK VE EKİBİ İÇİN BÜYÜK BİR SORUN: NEGAN

Bir türlü gözümüzün önünden gitmeyen, aklımızdan çıkmayan, dizi hayranlarını soru işaretleriyle başbaşa bırakan altıncı sezon final sahnesinin kahramanlarından Negan karakterinin yeni sezonda dengeleri değiştireceğini az çok tahmin ediyorduk. Ancak yedinci sezonun ilk bölümünü izlememiz ile birlikte Negan karakterinin çoğu kişinin beklediğinin üzerinde kötü bir karakter olduğunu sanırım daha iyi anladık!

Ve sezonun ilk bölümü "The Day Will Come When You Won't Be" ile birlikte 'Negan kimi öldürdü' sorusunun cevabını aldık.

VEDA ETTİĞİMİZ KARAKTERLER

Birçoğumuzu şaşırtan gelişme malum sahnede bir kişinin değil iki kişinin öldürülmesi oldu: 'Abraham ve Glenn'

16-10/25/twd-glenn-and-abraham.jpg

İlk olarak Abraham'ı acımasızca katleden Negan, Daryl'in kendisine karşı koymaya çalışması üzerine kendine gruptan bir kurban daha seçti ve bu sefer dikenli tellerle bezenen sopası Lucille ile aynı şekilde Glenn'i katletti.

YAZ DÖNEMİ ANKETİMİZİN SONUÇLARINI HATIRLAYALIM

Yaz döneminde yaptığımız ankette diziler.com takipçilerinin oylarıyla büyük bir kesim Negan'ın muhtemel kurbanları olarak ilk iki sırada Glenn ve Abraham'ı tahmin etmişti. Gruptan bir değil iki kişinin ölümü kuşkusuz beklenmeyen bir gelişmeydi ancak gerek Abraham gerekse Glenn'in dizideki hikayelerinin artık sona yaklaştığının farkındaydık.

16-10/25/the-walking-dead-anket-sonuclari-negan.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin