Timeless dizisinin finali için hazırlıklar başladı! Ekipten ilk kareler!

NBC'nin iki kere iptal edip en sonunda hayranların yoğun çabalarının da etkisiyle iki saatlik final filmi yapma kararı aldığı Timeless'ın büyük finali için senaryo okuma çalışmaları başladı.

NBC kanalının pek alışık olmadığımız şekilde, önce ilk sezonu sonrası iptal edip ardından kısa bir zaman zarfı içinde bu kararı geri çekerek yeni sezon onayı verdiği; ikinci sezonu sonrasında tekrar iptal etmesine rağmen yaklaşık bir ay sonrasında bu kez iki saatlik bir filmle final yapmasına karar verdiği ilginç ekran serüvenine sahip "Timeless" dizisinin iki saatlik final filminin hazırlıklarına başlandı.

18-10/21/timeless-twitter.jpg

TIMELESS FİNALİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!

Dünyayı tehlikelerden korumak adına zaman içinde yolculuk yapmak zorunda olan bir ekibin maceralarını izleyiciyle buluşturan Timeless ekibi uzun bir aranın ardından iki saatlik filmin senaryo okuma provası için ilk buluşmasını gerçekleştirdi ve bu buluşmadan görseller sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Paylaşılan görseller senaryo ile ilgili herhangi bir ipucu vermese de Timeless'ın iki saat süreli bir filmle dönüşünü resmen müjdeliyor.

18-10/21/timeless-twitter1.jpg

18-10/21/timeless-twitter2.jpg

İKİ SAATLİK TIMELESS FİNALİNDE HANGİ OYUNCULAR VAR?

Sony TV Eş Başkanı Chris Parnell'ın "heyecan verici, eğlenceli ve duygu yüklü" olarak nitelendirdiği iki saatlik finalin senaryosunu Lauren Greer ve Arika Lisanne Mittman ikilisi kaleme alırken yönetmen koltuğunda John Showalter oturuyor.

18-10/21/timeless-twitter5.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic, Paterson Joseph, Annie Wersching, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit gibi isimler final parçası için yeniden bir araya geliyorlar.

18-10/21/timeless-twitter3.jpg

18-10/21/timeless-twitter4.jpg

TIMELESS FİNAL FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İki saatik final bölümü Aralık ayı içinde izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin