Titans dizisinin Hawk ve Dove ikilisini tanıyalım!

DC'nin açacağı yeni dijital platform için hazırlanan ve gerçek oyuncularla çekilecek aksiyon türündeki "Titans" dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Alan Ritchson ve Minka Kelly ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
09 Eylül 2017 - 10:17
Gündem

DC'nin açacağı yeni dijital platform için hazırlanan ve gerçek oyuncularla çekilecek aksiyon türündeki Titans dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor.

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Greg Berlanti (Arrow), Geoff Johns, Sarah Schecter ve Warner Bros TV'nin arkasında bulunduğu dizinin oyuncu kadrosuna Alan Ritchson ve Minka Kelly ikilisi dahil oldu.

TITANS KONUSU

Goldsman, DC Entertainment'ten Johns ve Berlanti'nin senaryosunu kaleme aldığı Titans'ın hikayesi; DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve yakın zamanda süper kahramanlar olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanıyor.

17-09/09/nightwing.jpg

Dick Grayson/Nightwing (Brenton Thwaites; Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales); korkusuz yeni kahraman grubunu oluşturan Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) ve diğer korkusuzların lideri olmak için gölgelerden belirecektir.

17-09/09/titans-hawk.jpg

Peki, Ritchson ve Kelly'i dizide hangi rollerde izleyeceğiz?

HAWK VE DOVE KARAKTERLERİNİ TANIYALIM!

Ritchson dizide Hank Hall olarak da bilinen Hawk karakterine hayat verecek. Hawk, kendisi gibi suçla savaşan Dove (Minka Kelly) ile duygusal ilişkisi bulunan bir yasa dışı kanun infazcısı.

"Zıt kutuplar birbirini çeker" sözünün en iyi örneklerinden biri olan Hawk ve Dawn Granger olarak da bilinen Dove çiftinin Hawk'ı agresif ve saldırgan bir karakterdeyken; Dove ise stratejik, savunmacı ve barışçıl özelliklere sahip.

Hawk ve Dove ilk olarak 1968 senesinde Hank ve Don Hall olarak tanıtılmış, ancak 1980'lerin sonunda Don öldürülüp, Dawn Granger yeni Dove olarak tanıtılmıştır. Her ikisi Lords of Order ve Lords of Chaos'tan güç almaktadır. Hawks süper güç, hız ve dayanıklılık özellklerine sahipken; Dove ise büyülü ve taktiksel yeteneklere sahiptir.

İkili dizinin ilk sezonunda tekrar eden rollerle bazı bölümlerde karşımıza çıkacak. Her iki ismin ikinci sezonda ana oyuncu kadrosu statüsüne yükselme opsiyonu bulunuyor.

HAWK & DOVE İKİLİSİ İLERİDE KENDİ DİZİLERİYLE KARŞIMIZDA OLABİLİR

Yapımcıların gelecek zamanda gerçekleşmesi muhtemel bir Hawk & Dove spinoff dizisi için de araştırmalarda bulunduğu konuşuluyor.

17-09/09/alanritchson.jpg

Son olarak geçtiğimiz günlerde iptal edildiği duyurulan Syfy'ın çılgın dizisi Blood Drive'da izlediğimiz Alan Ritchson için bu proje ilk WBTV/DC evreni projesi değil. Aktör geçmiş dönemde WB/CW'nun uzun soluklu draması Smallville'de Arthur Curry/Aquaman karakterine hayat vermişti.

33 yaşındaki aktör Teenage Mutant Ninja Turtles ve The Hunger Games: Catching Fire gibi filmlerde rol alırken ayrıca Blue Mountain State isimli komedi dizisinin başrolünde yer alıyordu.

17-09/09/minkakelly.jpg

37 yaşındaki güzel oyuncu Minka Kelly ise özellikle Friday Night Lights (Lyla Garrity) dizisiyle tanınıyor. Aktris; Jane the Virgin, Parenthood, Almost Human ve The Path gibi dizilerde de rol aldı.

TITANS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Titans'ın 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-09/09/dove.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin