Tiyatro sahnesinde Demet Akalın modeli!

Tiyatro sahnesine hazırlanan yazar Kıvılcım Kalay, konser tadında bir oyun sergilemeyi amaçlıyor. Aşkın Komedisi isimli gösteride, Demet Akalın'ın göndermeli şarkılarından yola çıkan bir kıvam sergilenecek.

Berfin Sengil
04 Nisan 2024 - 09:46
Magazin

Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdi de tiyatro sahnesine tek kişilik oyunuyla gelmeye hazırlanıyor. TV ekranlarında yaptığı birbirinden başarılı programlarla her daim dikkatleri üzerinde toplayan Kıvılcım Kalay, aşkın komedisini kaleme aldı.

Kıvılcım Kalay kaleminden Aşkın Komedisi, yazarın yazdığı şarkılarla renklenecek. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkı sözlerini besteleyerek oyunun çeşitli bölümlerinde seslendireceğini dile getiren Kıvılcım Kalay, konser tadında bir tiyatro gösterisi gerçekleştirmeyi hedefliyorum vurgusunu yaptı.

Demet Akalın ve şarkılarını çok taktir ettiğini sözlerine ekleyen ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını dile getiren Kıvılcım Kalay, Çoğunlukla duygulardan ziyade arzuların ön planda olduğu günümüzde ayrılık değil, kimin terk ettiği, hangisinin güya üstün kaldığı önem kazandı. Bu sebeple yüreklere dokunan şarkılardan çok atarlı şarkıları tutar oldu halkımız. Ben de buradan yola çıkarak bu tarz şarkı sözlerine ağırlık verdim ve tiyatro sahnesinde Aşkın Komedisini izlerken, atarlı şarkılarımı da dinleyecekler” dedi.

Göndermeli şarkılar dendiğinde akla gelen Demet Akalın modelini tiyatro sahnesine taşımaya adım atan Kıvılcım Kalay, çıkaracağı gösteriyle tiyatro sahnelerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin