Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi Arıza'nın kadrosuna yeni isimler dahil oldu!

Ekranların sevilen isimleri Arıza dizisinin kadrosunda bir araya geliyor.

Merve Mutlu
08 Haziran 2020 - 11:26
Gündem

Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı açıklanan ve O3 Medya tarafından hazırlanan yeni dizi Arıza'nın kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin kadrosundaki bazı isimler belli oldu.

20-06/08/ariza-dizisi.png

Ozan Aksungur'un yazdığı ve Recai Karagöz'ün de yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş'ın paylaşacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Temmuz ayında sete çıkması beklenen ve Eylül ayında seyirci karşısına çıkması planlanan dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Arıza dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı!

20-06/08/ariza-dizisinin-kadrosu-1591605673.jpg

Kadrosu yavaş yavaş netleşen yeni dizi Arıza'nın kadrosunda adı geçen isimler Yeşim Salkım ve Dilara Aksüyek oldu. İki isim de Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgilere göre imza aşamasına geldi. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin