Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek'ten samimi açıklamalar!

Oyunculuğun yanı sıra psikoloji eğitimi de alarak kendini geliştirmeye devam eden güzel oyuncu Çağla Şimşek hayata bakışını, kariyerini, yaşadığı değişimleri ve merak edilen pek çok konuyu MAG Ekim sayısında anlattı.

ozan
02 Ekim 2023 - 11:24
Magazin

Henüz dört yaşındayken kameralarla tanışan Çağla Şimşek, ödülleriyle beraber kendinden emin adımlarla kariyerinde ilerliyor. Son olarak 'Tozluyaka' dizisiyle ekranlarda izleyici ile buluşan Şimşek, "Oyunculuk mesleğime daha çok yoğunlaştım son bir yıldır, ama okulumu da aynı zamanda bitirip bilgilerimi harmanlamak istiyorum tabii ki. Okuduğum bölüm bir köşede altın bileziğim olarak kalmalı. Daha ziyade oyunculukta emin adımlarla ilerlemek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Hazal'ı Tozluyaka'dan tozlu raflara kaldırdı!

Hazal karakterinin, şimdiye kadar canlandırdığı karakterler arasında en keyif aldığı olduğunu aktaran Çağla Şimşek şunları söyledi:

“Hazal... Canlandırırken en keyif aldığım karakterlerden biriydi. Onu oynarken, ona çalışırken enerji dolu oluyordum. Dizi bitince çok üzülmüştüm, çünkü harika bir ekibimiz vardı. Hem oyuncu arkadaşlarım, hem de gizli kahramanlarımızla güzel bir uyum içerisindeydik. Aynı zamanda final haberini aldığımda Hazal’ı da tozlu raflarımdan birine kaldıracağım için çok üzülmüştüm, çünkü dediğim gibi onu oynamak aşırı keyifliydi” dedi.

23-10/02/agla-simsek-2.jpg

Hayata bakışını anlattı!

Hayat bakış açısıyla ilgili samimi açıklamalardan kaçınmayan Çağla Şimşek, "Ne düşünürseniz ona dönüşürsünüz." sözleriyle de oyunculuğun kendisi için yol gösterici oluşunu bir kez daha aktarmış oldu. Şimşek ayrıca, gitmediği yerleri keşfetme tutkusundan bahsetti.

23-10/02/agla-simsek.jpg

Oyunculukta kendine güveni tam!

Yaşı ve bilgisi ilerledikçe daha mütevazı ve ağırbaşlı olduğunu söyleyen Şimşek, "Oyunculuk konusunda kendime güvendiğim için bu alanda pek bir korkum olmadı." dedi.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin