Tremors (Yeraltı Canavarı) dizisinin yönetmeni belli oldu!

Tremors (Yeraltı Canavarı) dizisinin yönetmeni belli oldu! Uzun süren geliştirme çalışmaları ve pazarlıklar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Syfy'dan pilot bölüm siparişini alan "Tremors" filminin dizi uyarlaması için hazırlıklar hız kazandı.

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2017 - 18:43
Gündem

Uzun süren geliştirme çalışmaları ve pazarlıklar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Syfy'dan pilot bölüm siparişini alan "Tremors (Yeraltı Canavarı)" filminin dizi uyarlaması için hazırlıklar hız kazandı.

TREMORS DİZİSİNİN PİLOT BÖLÜM YÖNETMENİ BELLİ OLDU!

Universal Cable Productions ve Jason Blums'un Blumhouse Television'ı ortak yapımcılığında; Kevin Bacon'ı orijinal filmdeki karakteriyle geri döndürecek dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğuna oturacak isim Vincenzo Natali (Hannibal) oldu.

"TREMORS" KONUSU

Andrew Miller'ın (The Secret Circle) senaryosunu kaleme aldığı dizi; öldürücü Graboid saldırısından 25 yıl sonrasına bizleri götürerecek.

Perfection, Nevada'yı mahvetmek için geri dönen katil solucanları yok etmek için kasabanın umudu yine Valentine McKee (Bacon) olacak. Ancak McKee'nin öncelikle alkol, yaş ve kuruntulu kahraman kompleksleri gibi sorunlarını aşması gerekecek.

17-08/23/kevin-bacon.jpeg

Andrew Miller'ın showrunner'lığını üstlendiği Tremors'ta Miller ile birlikte Bacon, David Schiff ve Jessica Rhoades yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

NATALI VE MILLER YENİDEN BİR ARADA!

48 yaşındaki Vincenzo Natali bu projeyle birlikte ilk dizi pilot bölüm projesini gerçekleştirmiş olacak. Natali ayrıca dizinin senaristi Andrew Miller ile bir kez daha farklı bir projede buluşmuş olacak. Lise yıllarından tanışıklığı bulunan ikili 1997 yapımı gizem türündeki Cube (Küp) filminde de aynı proje altında çalışmışlardı. Natali filmin yönetmenliğini üstlenirken, Andrew ise Kazan karakteriyle filmde oyuncu olarak yer almıştı.

17-08/23/vincenzo-natali.jpg

Splice, Haunter ve Paris, je t'aime gibi çeşitli filmlerde yönemenlik deneyimi bulunan Natali dizi dünyasına da yabancı değil. HBO'nun Westworld, Starz'ın American Gods, Netflix'in Luke Cage, BBC America'nın Orphan Black ve FX'in The Strain dizileri Natali'nin yönetmenlik deneyimi yaşadığı yapımlar arasında bulunuyor.

Universal Pictures yapımcılığında hazırlanan 1990 yapımı Tremors filminin yönetmenliğini ise Ron Underwood üstlenmişti.

17-08/23/tremors.jpeg

TREMORS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tremors'un dizisinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda şimdilik bir açıklama yok. Pilot bölüm beğenilir ve kanaldan projeye sezon onayı çıkarsa Tremors'u 2018 senesi içinde ekranlarda görmemiz olası görünüyor.

"Tremors (1990)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin