TRT 1’in merakla beklenen dizisi Bir Sevdadır’ın yayın tarihi belli oldu!

Bir Sevdadır’ın yayın tarihi belli olduBir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Sude Zülal Güler kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Volkan Usta
21 Ocak 2024 - 16:04
Kültür Sanat

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşmak için gün sayan, Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” sloganıyla yola çıkan dizi ikinci tanıtımıyla izleyiciden tam not aldı.

Yeşil’in “Çocuklarım için her şeyi yaparım! Para değil, aile istiyorum!” dediği, izleyiciyi derinden etkileyen ikinci tanıtımda, ünlü futbolcu Yasin’in şehit olan kardeşi Ersin’in acısını hala yaşıyor olması izleyiciye duygusal anlar yaşattı.

Tanıtım yayınlandıktan sonra sosyal medyada büyük ilgi görürken, kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı. Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde bir araya geldiği dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin