TRT1’in yakında izleyiciyle buluşacak olan dizisi ‘Bir Sevdadır’ın okuma provası yapıldı!

TRT1'nin yeni dizisi ‘Bir Sevdadır’ın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Sude Zülal Güler kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Volkan Usta
22 Aralık 2023 - 11:38
Kültür Sanat

TRT1’in, yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı, yakında izleyiciyle buluşacak olan dizisi ‘Bir Sevdadır’ın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Başrollerini yakın zamanda yine TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılacak olan Sude Zülal Güler ile Camdaki Kız'ın sevilen ismi Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Merve Şeyma Zengin, Meral Çetinkaya ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Hayat futbola benzer” sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil’in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

BİR SEVDARIR KÜNYE

Yapım: Bozdağ Film

Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Proje Tasarım & Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz & Nehir Erdem

Yönetmen: Yıldız Aşanboğa

Oyuncular: Sude Zülal Güler (Yeşil), Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Ekin Mert Daymaz (Tufan), Ekin Aksoy (Menevşe), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Meral Çetinkaya (Boncuk Nine), Hakan Karsak (Engin), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Noyan Uzer (Ufuk), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Yeşim Dalgıçer (Çiğdem), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Kadir Çicek (Bahçıvan), Sevser İskifoğlu (Hizmetli), Hazal Tektaş (Boncuk Çocuk), Selim Gürel (İshak Çocuk)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin