TRT'nin yeni dizisi “Bir Sevdadır” sete çıktı! Setten ilk kare geldi!

TRT1'nin yeni dizisi ‘Bir Sevdadır’ın çekimleri başladı. Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Sude Zülal Güler kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Volkan Usta
25 Aralık 2023 - 16:11
Kültür Sanat

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranının çok konuşulacak yapımı olmaya hazırlanan ‘Bir Sevdadır dizisinin setinden ilk kare geldi.

Merakla beklenen Bir Sevdadır dizisinin çekimlerine geçtiğimiz gün Kapadokya’da başlandı. Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Bir Sevdadır’ın setinden ilk kare” notuyla paylaşılan fotoğrafta dizinin başrol oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler (Yeşil) yer aldı. Dizinin setinden paylaşılan ilk kare, izleyicilere Yeşil ile Yasin’in dünyasına dair ufak ipuçları verirken, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Yıldız Aşanboğa’nın yaptığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Merve Şeyma Zengin, Doğukan Polat ve Meral Çetinkaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Çok konuşulacak ‘Bir Sevdadır’ dizisi yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin