TRT'nin yeni yaz dizileri ekrana tam gaz hazırlanıyor! Başrol oyuncuları ise...

TRT, yaz sezonuna bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor! TRT'nin yeni dizilerinin adı ne? Neşeli Günler oyuncuları kim? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Neşeli Günler ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün yayınlanacak? Neşeli Günler nerede çekiliyor? Uyarlama mı? Onur Buldu kimdir? Yeni projesinin adı ne?

Yaz sezonu için hazırlıklara tam gaz devam eden TRT, senaryosuyla dikkat çeken dizileri için kolları sıvadı... Peki TRT'nin yeni dizilerinin adı ne? İşte detaylar!

23-04/18/qwaesrtyui.jpg

ONUR BULDU'NUN YENİ ADRESİ!

Fabrika Yapım'ın Kore yapımı One Again dizisinden uyarlayacağı dizi, şimdilik yaz dizisi olarak hazırlansa da yüksek reyting alması durumunda devamının da çekilmesi planlanıyor. Ünlü komedyen Onur Buldu'nun yer alacağı dizinin ekibinde Sadullah Celen yönetmen, Baykut Badem ise senarist olarak yer alacak. Bir ailenin çocuklarının hikâyesini anlatan dizinin ismine ise henüz karar verilmedi.

23-04/18/duafla-xqaavic7-1681828443.jpg

TRT’nin ikinci yaz dizisi NGM Yapım'dan! “Kendi Düşen Ağlamaz“ isimli yeni dizisinin genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yönetmenliğini İnci Balabanoğlu, senaryosunu ise Tuna Kıygı ve Gülbike Üte üstlenecek. Dizi, Bir otelde staj yapan Alize ile tamirci ustası Serkan’ın hikâyesini konu alacak!

23-04/18/mv5bymy1nzy4odutmdzmzs00zjuwlwiwyzktodg2mda0oddjmgnkxkeyxkfqcgdeqxvyntyznzq4otc-_v1_.jpg

TRT’nin üçüncü yazlık dizisi ise “Neşeli Günler” oldu. Yapımcılığını Goya Entertainment’ın, yönetmenliğini Şahin Altuğ'un, senaristliğini Ekin Atalar’ın üstlendiği dizide tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen 'Neşe' adındaki bir kadını ve ailesinin renkli hikâyesi kaleme alınacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin