True Blood'un Lafayette'i Nelsan Ellis hayatını kaybetti!

True Blood'da Lafayette Reynolds karakteriyle harika bir performans gösteren ve karakteri unutulmaz dizi karakterleri arasına sokan yetenekli aktör Nelsan Ellis henüz 39 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
08 Temmuz 2017 - 23:01
Gündem

Televizyon ve sinema dünyasında beklenmedik, üzücü bir kayıp daha yaşandı.

NELSAN ELLIS 39 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

HBO'nun vampir temalı kaliteli dizilerinden True Blood'da Lafayette Reynolds karakteriyle harika bir performans gösteren ve karakteri unutulmaz dizi karakterleri arasına sokan yetenekli aktör Nelsan Ellis henüz 39 yaşında hayatını kaybetti.

ELLIS'İN ÖLÜM NEDENİ

The Hollywood Reporter'a konuşan aktörün menajeri Emily Gerson Saines, Ellis'in ölümünün kalp yetmezliğine bağlı komplikasyonlardan dolayı gerçekleştiğini belirtti.

17-07/08/nelsan-ellis-hayatini-kaybetti.jpg

HBO'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Nelsan Ellis'in ölümünden dolayı son derece üzüntülüyüz" denirken açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Nelsan, HBO ailesinin uzun zamandır üyesiydi. True Blood'un geride bıraktığı mirası içinde çığır açan Lafayette karakterini tasviri ile daima sevgiyle hatırlanacak. HBO ailesi ve hayranlarınca içtenlikle özlenecek."

True Blood'un arkasındaki yaratıcı isim Alan Ball ise üzüntüsünü "Nelsan, yaratıcılığı beni şaşırtmaktan asla vazgeçmeyen müstesna bir yetenekti. Onunla çalışmak bir ayrıcalıktı" şeklinde dile getirdi.

ELLIS'İN KARİYERİ

Son dönemde CBS'in Sherlock Holmes uyarlaması Elementary dizisinde Shinwell Johnson karakterini canlandıran aktör televizyon dünyasında özellikle 2008-2014 seneleri arasında True Blood dizisinde canlandırdığı sıra dışı Lafayette Reynolds karakteriyle ses getirmişti.

17-07/08/true-blood-ekibi.jpg

Beyaz perde de birçok yapımda karşımıza çıkan aktör, Lee Daniles'ın yönetmenliğini üstlendiği The Butler (Martin Luther King Jr.), şampiyon bir yarış atının öyküsünün anlatıldığı Secretariat, Get on Up ve The Stanford Prison Experiment gibi çeşitli filmlerde rol aldı.

Ellis son olarak Little Boxes filminin kadrosunda yer alırken; çekimleri tamamlanan ve henüz vizyona girmeyen True to the Game filmi kadrosunda da bulunuyordu.

17-07/08/lafayette-foto.jpg

17-07/08/true-blood-poster.jpg

"Nelsan Ellis" - Lafayette (True Blood):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin