resim yok
09 Temmuz 2014 - 11:21
Röportaj

''Mirgün beni tamamlıyor...''

Tuba Ünsal, eşi Mirgün Cabas için ''Hayatımdaki o kadar ilginç noktaları tamamlıyor ki, onun olmadığı bir hayatı düşünemiyorum. Önemli bir iş yaptığımda, bir hayalim olduğunda ilk onunla paylaşıyorum ve tek fikri ile bütün vizyonum değişebiliyor'' diyor.


Sare ve Civan Mert isimli iki çocuğu olan Tuba Ünsal, son dönemlerde adından en çok söz ettiren isimlerden.  

Art arda projelerde yer alan, bir moda kitabı çıkaran Ünsal, 'Ruhumun Aynası' adlı yeni diziyle ekranlara döndü.

InStyle dergisinin 100'üncü sayısı için özel bir röportaj gerçekleştiren oyuncu, Mirgün Cabas'la olan evliliğini, çocuklarını ve projelerini anlattı.

Şu sıralar nasılsınız?

Çok mutluyum, şükran doluyum, huzurluyum. Hayatımda yaşadığım en iyi dönem diyebilirim çünkü hayal ettiğim her şeyi gerçekleştiriyorum. İnsanların hep içinde olmak istediği hayatı yaşıyorum aslında, eskiden hiç böyle olduğunu düşünmezdim. 'Çok zor bir hayat işte hiç öyle göründüğü kadar kolay değil' diye biraz daha depresif yaklaşırdım kendi hayatıma ama son üç senedir her şeyden çok memnunum.

Son olarak global bir marka olan 'Kerastase' ile bir işbirliğiniz oldu, biraz bundan söz edebilir misiniz?

Bu projede kendi ihtiyaçlarımdan yola çıktım. Benim için saç mücevherleri hep çok önemlidir ve kolayca bulabildiğim aksesuvarlar da değildir. Yaz için insanların stilini tamamlayan bir ürün yaratmak istedik ve Hair Jewellery koleksiyonu ortaya çıktı. İzmir Tire’de kadınlar tarafından elle üretildi tüm ürünler. O yüzden çok özeller.

 

SARE DOĞDUĞUNDA ÇOCUKTUM

Sare'nin ardından ailenize katılan Civan Mert'li yeni dönem için neler söyleyebilirsiniz?[reklam]

Sare doğduğunda ben çocuktum daha, olgunlaşmamış durumda anne oldum. Çocuğumu doğurduktan sonra bir anda annelik duygusu gelmedi bana. Bolca öğreniyordum ve çokça bocalıyordum. Civan'da ise müthiş bir değişim yaşadım. Eski mantığımda çocuk yapmak ve çocuk yapmamak birbirine eş değerdi. Bir tanesinde hayatını büyütüyorsun, diğerinde bir çocuk büyütüyorsun. İkisi de çok zor ve yapmayanları anlayabiliyorum diyordum. Ama şimdi yok, anlayamıyorum çünkü dünyanın en güzel şeyi. Tabii ki bambaşka bir insanım artık.

 

''EŞİM BENİ HER HALİMLE GÖRDÜ''

Karşınızdaki erkekte önem verdiğiniz detaylar neler?

Okuması, düşünmesi, kafa yorması, hayatla ilgili endişelenmesi. Pratik olması, özgüveni olması, karşısındakini özgür bırakması, yapıcı ve iyi niyetli olması... Listemin ilk sırasında bunlar var.

Mirgün Cabas ile ilişkinizde sizi tamamlayan şeyler neler?

Mirgün hayatımdaki o kadar ilginç noktaları tamamlıyor ki, onun olmadığı bir hayatı düşünemiyorum. Kendim için önemli bir iş yaptığımda, bir hayalim olduğunda ilk onunla paylaşıyorum ve onun tek fikri ile bütün vizyonum değişebiliyor. Sonrasında o işi beraber geliştiriyoruz ve başardığım noktada ilk gözümün çevrildiği insan o oluyor. Yaptığım her işte ve başarımda Mirgün'ün payı büyük.

Eşinizle geçmişe dayanan sağlam bir dostluğunuz var. O arada hiç mi aklınıza, 'Ne güzel adam' demek gelmedi mi?

Gerçekten hiç öyle bir durumumuz olmadı, belki de onun bana bu kadar aşık olmasının sırrı da budur. Beni hep en depresif, en çocuk, en agresif kombinasyonlarla; her halimle gördü. 'En kötüsü buysa, tamam olur, bunu alabilirim' demiştir. Birçok hikayemi, hayatımda her şeyi paylaştığım insandı Mirgün. Öyle bir noktadan ikimizin buralara gelebilmesi çok özel.

 

 

HANGİ ÜNLÜLER PLAJ ASALETLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin