Tugay Mercan, Hande Doğandemir ve Müge Boz Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, FOX’un sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Bağdat ve Revan fatihi Sultan Murad'ın devri padişahın ölümüyle bitiyor. Şehzade İbrahim, tahta çıkıyor ve yayınlandığı ilk günden bu yana güçlü kadrosuyla dikkat çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yepyeni oyuncular katılıyor.

Ertan Hekimler
08 Haziran 2017 - 00:26
Gündem

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, FOX’un sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Bağdat ve Revan fatihi Sultan Murad'ın devri padişahın ölümüyle bitiyor. Şehzade İbrahim, tahta çıkıyor ve yayınlandığı ilk günden bu yana güçlü kadrosuyla dikkat çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yepyeni oyuncular katılıyor.

17-06/08/tugay-mercan-2.jpg

DEVR-İ İBRAHİM BAŞLIYOR

Tugay Mercan, Hande Doğandemir ve Müge Boz Muhteşem Yüzyıl Kösem'de

Murad'ın ölümüyle tahta geçen İbrahim'in sultanlık dönemini başarılı oyuncu Tugay Mercan canlandırırken; Hande Doğandemir ve Müge Boz da harem savaşlarının yeni iki cephesi olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in dün yayınlanan ve büyük ilgi çeken yepyeni yüzlerin olduğu fragmanı, Harem'in ve Payitaht'ın hiç bitmeyen iktidar savaşlarının yeni kuşakta da süreceğini gösteriyor.

Bana taht-ı saltanat gerekmez. Karındaşım sağ olsun.

İki kez kendisine gönderilen cellatların elinden kurtulan İbrahim, dünyaya şüpheyle dolu gözlerle bakmaktadır. Sultan Murad’ın ölümünün ardından kendisine gelen paşaların onu öldürmek için bir tuzak kurduğuna inanan İbrahim, ancak ağabeyinin naaşını gördükten sonra tahta çıkmaya ikna olur. Ölüm korkusuyla geçen yıllar onda yaralı ve şüpheci bir ruh hali bırakmıştır. Başarılı oyuncu Tugay Mercan’ın canlandıracağı, merhametli bir padişah olan İbrahim, çok geçmeden validesiyle de karşı karşıya gelecektir.

17-06/08/hande-dogandemir-2.jpg

Hanedanı kurtaran kadın: Turhan Sultan

Genç ve başarılı oyuncu Hande Doğandemir’in canlandıracağı Turhan Sultan, hem Sultan İbrahim hem de Osmanlı hanedanı için bir mucizeyi beraberinde getirir. Çocuk sahibi olamayan, babası olduğu çocuk şehzadelik döneminde doğduğu için muteber olmayan İbrahim’in ilk çocuğu Turhan Sultan’dan doğar. Hanedan, yok olmaktan kurtulur. Ancak Turhan Sultan çok geçmeden bir şehzadenin kaderinin validesinin çabalarına bağlı olduğunu anlayacaktır. Kösem Sultan’a ve diğer şehzadelerin validelerine karşı büyük bir savaşa girer.

17-06/08/muge-boz-tugay-mercan.jpg

İbrahim’in büyük aşkı: Telli Haseki Hümaşah Sultan

Şehzade Orhan’ın annesi ve Sultan İbrahim’in nikahlı karısı olan Hümaşah Sultan; Çerkes asıllı, naif görünüşlü ancak oldukça zeki bir kadındır. Başarılı oyuncu Müge Boz’un canlandıracağı Hümaşah; İbrahim’in büyük aşkıdır. İbrahim şüphe ve kavgayla dolu dünyadan onun limanlarına sığınacaktır. Dolayısıyla Sultan İbrahim üzerinde tesiri oldukça kuvvetlidir. Ancak bu, dünyayı yöneten tahtın etrafındaki savaşlar için yeterli bir cephane değildir. Hümaşah, kendini bir savaş içerisinde bulacaktır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 56. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin