Tuğçe Özbudak kimdir? Adanalı'nın Pınar'ını görenler tanıyamıyor!

Yayınlandığı dönemde beğeniyle takip edilen "Adanalı" dizisinin Pınar'ı, Tuğçe Özbudak katıldığı bir televizyon programında hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özbudak'ın son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. Yüzündeki estetik müdahaleler yüzünden dizideki halinden eser kalmayan Tuğçe Özbudak kimdir? Tuğçe Özbudak hangi dizilerde oynadı? Tuğçe Özbudak şimdi ne yapıyor? Adanalı'nın Pınar'ı kimdir?

ozan
17 Ekim 2023 - 12:12
Magazin

"Adanalı" dizisinde hayat verdiği Pınar karakteriyle çok sevilen oyuncu Tuğçe Özbudak'ın son hali sosyal medyanın gündeminde. TV 8'de yayınlanan "İkinci Sayfa" programına katılan Tuğçe Özbudak'ın yeni imajı çok konuşuluyor. Oyuncunun yüzündeki estetik müdahaleler de program kapsamında değerlendirildi.

Özbudak'ın yüzünün pek çok yerinde estetik işlemler olduğu kaydedildi. Dudaklarındaki estetik ise oldukça dikkat çeken oyuncunun, ipek kirpikleri ve kaşlarındaki oynamalar da farklı bir yüz ifadesi ortaya koyuyor.

Büyük ve siyah çerçeveli gözlüklerle katıldığı programda Tuğçe Özbudak, yaşadığı rahatsızlık sonrası sosyal medya paylaşımlarına ara verdiğini de açıkladı.

İşte Tuğçe Özbudak'ın son hali...

23-10/17/tugce-ozbudak-1.png

Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak'ın şimdilerde gayrimenkul danışmanlığı yaptığı açığa çıktı.

23-10/17/tugce-ozbudak-2.png

1982 tarihinde Ankara’da doğan Tuğçe Özbudak, oyunculuğa "Aloya" adlı dizi ile başladı. Şöhreti ise "Adanalı" ile yakalayan oyuncu, yıllar sonra katıldığı moda programıyla gündeme geldi. "İşte Benim Stilim"e 2016 yılında katılan oyuncu, burada finalistler arasında yer almıştı. Özbudak, Melikhan Kılıçarslan ile 2020 yılında nikah masasına oturdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin