Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu

BluTV ekranlarında gösterime girecek ülkemizin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar'ın yayın tarihi, konusu, oyuncuları ve hakkında merak edilen her şey haberimizde...

Nurşah
28 Mart 2018 - 17:36
İptal - Onay

Yabancı yayınlarını merakla takip ettiğimiz vampir dizileri furyasına, Türk yapımcıları da Yaşamayanlar isimli proje ile dahil oluyor. İnternet diziciliği sektöründe ülkemizde başarılı işlere imza atan BluTV'nin, ilk vampir dizisi olarak yayına hazırladığı Yaşamayanlar ne zaman başlayacak, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Yaşamayanlar ne zaman başlıyor?

Yaşamayanlar'ın çekimleri başladı bile! Dizinin başlangıç tarihi hakkında net bir şey söyleyemeyecek olsak da BluTV, resmi twitter sayfası üzerinden bekleyişte olan izleyicilerini sevindirecek bir tweet paylaştı.

18-03/28/yasayamayanlar-ne-zaman-basliyor-blutv.png

Büyük bir heyecan uyandıran ve merakla beklenen dizinin Eylül ayı gibi izleyici karşısına çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor.

27 Ağustos güncellemesi: Merakla beklenen dizi 6 Eylül'de ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak!

Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları

Başrollerini Kiralık Aşk’tan da tanıdığımız Elçin Sangu ve Küçük Sırlar dizisi ile gündeme gelen Birkan Sokullu’nun paylaşacağı dizide ünlü ikiliye Kerem Bürsin ve Selma Ergeç'in de eşlik edeceği söylentiler arasında.

BluTV, Yaşamayanlar dizisi oyuncularını tam kadro olarak çok yakında izleyicilerle paylaşacak!

Konusu

Elçin Sangu, dizide uzun zamandır insan olmanın hayallerini kuran bir vampir olan Mia isimli karakteri canlandırıyor. Mia'nın insan olma yolunda başına gelenler, dizinin gidişatını şekillendirecek... Türkiye’nin bu konu ile gündeme getireceği ilk dizi olan Yaşamayanlar, vampir edebiyatını özellikle Batı kaynaklı diziler ya da romanlar ile öğrenmiş olan Türk dizi izleyicileri için farklı bir bakış açısı getirecek gibi duruyor.

Şimdilik televizyon ekranlarında yer almayacak olan Yaşamayanlar, BluTV yayınları üzerinden dijital ortamlardan takip edilebilecek. Diziyi BluTV ekranlarından nasıl izleyebileceğinizi çok yakında sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin