TV Land'in yeni komedi dizisi 'Jennifer Falls'u tanıyalım!

ABD'li sinema ve dizi oyuncusu Jaime Pressly yeni bir dizi projesiyle tekrar izleyicilerle küçük ekranda buluşmaya hazırlanıyor.

resim yok
28 Ocak 2014 - 15:38
Magazin

ABD'li sinema ve dizi oyuncusu Jaime Pressly yeni bir dizi projesiyle tekrar izleyicilerle küçük ekranda buluşmaya hazırlanıyor.

Hot in Cleveland, The Exes, The Soul Man ve son olarak Kirstie gibi dizileri bünyesinde bulunduran kablolu televizyon kanallarından TV Land yeni bir komedi dizisine yeşil ışık yaktı.

 

Duyuru kanal başkanı  Larry W. Jones imzalı yazılı basın açıklamasıyla yapıldı.

 

JENNIFER FALLS

Jaime Pressly'nin başrolünde yer alacağı komedi dizisinin ismi ise 'Jennifer Falls'

Pressly'nin dizide canlandıracağı karakterin ismi ise Jennifer Doyle...

 

HİKAYESİ

Doyle, oldukça saygın denebilecek işini kaybettikten sonra genç kızını da yanına alarak yeniden anne evine dönmek ve en azından bir süre orada yaşamak zorunda kalıyor. Dizinin hikayesi bu başlangıca dayanarak şekillenecek.

Başrolde yer alan Pressly, NBC sitcom'u My Name Is Earl'deki Joy Turner rolüyle 2007 senesinde Emmy Ödülü kazanmış bir isim. Kariyerine model olarak başlayan 37 yaşındaki aktris dizi kariyerinde ayrıca son dönemde Fox'un iptal ettiği I Hate My Teenage Daughters (Annie Watson), Two and a Half Men (Tammy), Raising Hope (Donna) ve Melissa&Joey (Meredith) gibi dizilerde karşımıza çıktı.

 

ANNESİ ROLÜNDE...

Ekranların kült komedi dizilerinden Arrested Developmen'ta canlandırmış olduğu Lucille Bluth karakteriyle hatırlayacağımız tecrübeli aktris Jessica Walter oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer isim.[reklam]

Walter dizide Jennifer'in annesini oynayacak.

 

DİĞER İSİMLER

Missi Pyle (The Artist, Cleaners) ve Joel David Moore (Avatar, Bones) yan rollerde yer alan isimler.

 

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Dizinin yaratıcı ismi ise Malcolm in the Middle'da da yapımcılık ve yazarlık yapmış olan Matthew Carlson. Carlson bu projede de hem senarist hem de uygulayıcı yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Dizinin yapımcı kadrosundaki diğer isimler ise TV Land'den Larry W. Jones, Keith Cox, Michael Hanel ve Mindy Schultheis (Reba, The Exes).

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin başlangıcı olarak önümüzdeki yaz ayları planlanıyor.

 

 

ABC'DEN ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE YENİ DİZİ PROJESİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin