Uğur Aslan Kimdir? Dizileri Hangileri?

Afara Show başladı. Peki Afara Show'u sunan Uğur Aslan kimdir? Ünlü ismin yer aldığı diziler hangileri? Başarılı oyuncu şu an nerede oynuyor?

Uğur Aslan ile Afara programı, bugün gece itibariyle başladı. Programın canlı yayınlanan ilk bölümü bir hayli ilgi çekerken, programın sunuculuğunu yapan Uğur Aslan kimdir merak edilmeye başlandı.

Aslında ünlü ismi birçok diziden yakından tanıyoruz ama daha önce ünlü oyuncunun oynadığı dizileri izlemeyenler ve merak edenler için Uğur Aslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Gibi sorulara cevaplar verelim.

Uğur Aslan Kim? Nereli?

Şu sıralar Yargı dizisinde yer alan ünlü oyuncuyu Yargı dizisinde Eren komiser rolünde görüyoruz.

1972 doğumlu olduğu bilinen ünlü oyuncu, Hatay’da dünyaya gelmiş. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ünlü oyuncu, ilk kez ise 2005 yılında ekranlarda boy göstermişti.

Ünlü ismin yer aldığı ilk dizi ise Beşinci Boyut adlı dizi olarak biliniyor. İlk dizisinden sonra daha birçok yapımda da yer alan ünlü isim;

  • Kara Sevda,
  • Yer Gök Aşk
  • Kayıp
  • Aile Reisi
  • Gümüş
  • Daha

22-04/16/ugur-aslan-kimdir.jpg

Yapımlarında da rol almış. Şu sıralar Yargı dizisinin sevilen oyuncularından da biri olan Uğur Aslan’ın bugün itibariyle yeni programının başladığını da tekrar belirtelim.

Afara adıyla yayınlanan canlı programın, bir talk show programı olduğunu da eklemiş olalım. Nasıl reytingler alacak ve ilk bölümün tepkileri nasıl olacak bunu artık yarın göreceğiz.

Ünlü oyuncunun kariyerinde ne kadar başarılı olduğu düşünülecek olursa, Afara Show için de beklentilerin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin