Underworld film serisi dizi oluyor!

Popüler aksiyon-korku film serisi Underworld dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
10 Ekim 2017 - 16:31
Gündem

Len Wiseman ve yapım şirketi Sketch Films, popüler aksiyon-korku filmi serisi "Underworld"ün (Karanlıklar Ülkesi) dizi versiyonunu premium kablolu kanal ya da online yayın platformlarda yayınlamak üzere hazırlıklara başladı.

Dizi ile film serisi arasında oldukça büyük bir ayrılma olacağını belirten Wiseman "Daha çok yetişkin bir dizi olacağını söylemek istemiyorum ancak atmosfer ve karakterleriyle daha az çizgi romansı olacak" ifadelerini kullandı.

Underworld film serisinin beşinde de parmağı bulunan Wiseman ilk iki filmde ortak yazar ve yönetmen olarak görev yaparken, sonraki üç filmin yapımcı kadrosunda yer aldı.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Gündemdeki dizi projesinde ise Sketch Film aracılığıyla yer alacak Wiseman ile birlikte Lakeshore Entertainment'ten Tom Rosenberg, Gary Lucchesi ve Eric Reid yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacaklar. Sony'nin televizyon bölümü de projenin içinde yer alıyor.

17-10/10/underworld-dizisi-konusu.jpg

"UNDERWORLD" KONUSU

2003 senesinde ilk filmiyle vizyona giren Underworld'ün hikayesi; Death Dealer (Ölüm Taciri) yani Lycan avcısı kadın vampir Selene (Kate Beckinsale) karakteri üzerine odaklanıyor. Selene, ailesini katlettiği iddia edilen lycan'lardan intikam almak amacıyla yola çıkıyor.

Underworld film serisi sonraki dönemde Underworld: Evolution (2006), Underworld: Rise of the Lycans (2009), Underworld: Awakening (2012) ve Underworld: Blood Wars (2016) gibi filmlerle devam etri.

17-10/10/underworld-dizi.jpg

Underworld dizi projesi, Wiseman'ın 20th Century Fox Television ile olan genel anlaşmasının bir sonucu olarak doğdu.

Sözleşmenin bir parçası olarak Fox'un yeni Marvel dizisi The Gifted'ın ikinci bölümünü yönettikten sonra yürütücü yapımcı olarak projede hizmet vermeye devam eden Wiseman'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu Hawaii Five-0, Sleepy Hollow, Lucifer ve A.P.B. gibi projeler sezon onayı alarak ekran macerasına başlamışlardı.

Underworld dizisi için senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor. Dizinin ne zaman ve hangi platformda izleyicilerle buluşacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

"Underworld (2003)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin