Ünlü çift bebek alışverişinde!

Oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, bebek alışverişinde objektiflere yakalandı. Ünlü çift, daha vakit olmasına rağmen heyecanlı oldukları belirtti.

Berfin Sengil
01 Aralık 2023 - 09:14
Magazin

Başarılı oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Çift, bebek mağazalarında tur attıktan sonra bir restoranda yemek yemeden önce muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Cinsiyeti Belli Değil

Yıldız Çağrı Atiksoy, hamilelik haberlerini doğrulayarak, “Evet, haber doğru. 2,5 aylık hamileyim. Cinsiyeti henüz belli değil, ancak hamilelik güzel geçiyor. Berk baba olacağını öğrendiğinde çok heyecanlanmıştı. İlk defa onu böyle gördüm. Uzun zamandır biz de çok istiyorduk. Bu haber bizi çok mutlu etti” dedi.

'Kendime Gelemedim'

Berk Oktay ise “O duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama birkaç gün heyecandan kendime gelemedim. İsim düşünmedik, sağlıkla aramıza gelmesini istiyoruz. Sabırsızca bekliyoruz” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin