Ünlü isimden şok karar! Oyunculuğu bıraktı!

Son olarak "Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam" dizisinde rol alan oyuncu Fırat Tanış artık TV dizilerinde ve reklamlarında oynamayacağını açıkladı.

resim yok
10 Haziran 2013 - 13:24
Magazin

Ünlü oyuncudan beklenmedik karar!

 

Artık...

 

Son olarak "Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam" dizisinde rol alan oyuncu Fırat Tanış artık TV dizilerinde ve reklamlarında oynamayacağını açıkladı.

 

Twitter hesabından duyurdu

Tanış, twitter sayfasından yaptığı açıklamada:

"Tekrar ve açıkça ifade ediyorum. Hiçbir medya grubunun hiçbir mecrasında TV dizisi ve reklam benzeri projelerde çalışmayacağım. Bu kişisel bir karardır ve sadece beni bağlar.

Meslektaşlarım aynı yönde verecekleri olası bir beyenata imzamı atarım. Sinemada, tiyatroda, müzikte, resimde buluşuruz" dedi.

Tanış'ın kariyeri

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, tiyatroya lise döneminde Mehmet Beyazıd Lisesi'nde başladı.

 

Bir süre Şehir Tiyatrosu'nda görev yaptığı 1998-2001 yılları arasında Başar Sabuncu,Mehmet Ulusoy, Kemal Kocatürk gibi yönetmenlerle çalıştı.

2000-2010 tarihleri arasında Sır Çocukları-2002, Tramvay-2003, Beyaz Melek, Dilber'in Sekiz Günü, Vay Arkadaş-Manik, Tik, Dildo sinema filmlerinde ve Adem ile Havva, Radyo-Madyo, Yedi Tepe İstanbul, Felek Ne Demek, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Aşka Sürgün, Ihlamurlar Altında, Menekşe İle Halil, Geniş Aile gibi televizyon yapımlarında rol aldı.
[reklam]
Müzik alanında da çalışmaları olan sanatçının sözü-müziği kendine ait olan çalışmaları Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi yorumcular tarafından seslendirilmiştir.

 

Fırat Tanış ilk olarak "Geniş Aile" isimli dizide rol aldıktan sonra yıldızını parlatmayı başardı. Bu dizide canlandırdığı karakter ile beğeni kazanan ve adını hafızalara kazıyan Fırat Tanış, oldukça başarılı bir tiyatro oyuncusu.

 

Gezi Parkı eylemlerinin de ilk günden itibaren en büyük destekçilerinden biri olan genç oyuncu, medyanın yaptığı haberlerden bir hayli huzursuz görünüyor. Taksim'de yaşananların medya tarafından çarpıtıldığını dile getiren ve basını eleştiren Fırat Tanış, Twitter sayfasından yaptığı açıklamalar ile dikkatleri çekti.

 

Medyanın, Gezi Parkı protestolarında yaşanan olayları çarpıttığını ve olduğu gibi aktarmadığını dile getiren başarılı oyuncu, bu tutuma kendi yöntemleri ile tepki göstermek istedi. Artık hiçbir Dizi veya reklam filmi teklifini kabul etmeyecek olan ünlü oyuncu, sevenlerini bu kararı ile her ne kadar üzse de, bir yönden desteklerini de kazandı.

 

 

BUĞRA GÜLSOY'UN YENİ DİZİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin