Ünlü isimden starlık dersi!

Cebindeki tüm parayı verdi...

resim yok
28 Şubat 2014 - 09:33
Magazin

Cebindeki tüm parayı verdi...

Yufka yürek Halil!

İşte detaylar:


Helal Sezai!

Mütevazı tavırlarıyla takdir kazanan Halil Sezai'den starlık dersi... Beyoğlu'nda engelli bir çiçek satıcısını fark eden şarkıcı, kameraları kapattırıp ona cebindeki bütün parasını verdi

 

ALKIŞLANACAK HAREKET

Seslendirdiği şarkılar kadar mütevazı kişiliğiyle de milyonların gönlünü kazanan Halil Sezai Paracıkoğlu; önceki akşam alkışlanacak bir tavır sergiledi.

Ünlü şarkıcı, arkadaş grubuyla önce Etiler'deki bir mekanda Galatasaray-Chelsea maçını izledi; ardından Beyoğlu'nun yolunu tuttu.

Geç saatlere dek mekanda arkadaşlarıyla eğlenen Halil Sezai, evine dönmek için mekan çıkışı bekleyen taksiye yöneldi.

 

ENGELLİ VATANDAŞI GÖRÜNCE...

Sevilen şarkıcı, bu sırada orada bulunan engelli bir çiçek satıcısını fark etti. Halil Sezai, engelli vatandaşın yanına koştu.[reklam]

'KAMERALARI KAPATIN'

Şarkıcı, kısa bir sohbetin ardından gazetecilerden kameralarını kapatmalarını istedi.

 

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Reklam yapmamak uğruna böyle bir yol izleyen Halil Sezai; kameralar kapalı olduğu sırada cebindeki tüm parayı çıkarıp engelli satıcıya verdi.

Ünlü şarkıcı, yüzünü güldürdüğü satıcıya;

"Kusura bakma bütün param bu. Başka bir şeye ihtiyacın olursa lütfen söyle" diyerek de gönülleri fethetti.


Halil Sezai; engelli vatandaşa yardımda bulunmadan önce gazetecilerden kameralarını kapamalarını isteyerek de alkışı hak etti.

 

 

HAZAL KAYA O SORUNUN ARDINDAN FENA PATLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin