Ünlü isimlere AVM baskını!

Bayram öncesi AVM'ye akın eden ünlü isimler, basın mensuplarından kaçamadı!

Pınar Alçiçek
23 Haziran 2023 - 09:34
Magazin

Bayram alışverişi için AVM gezisine çıkan o ünlü isimler, muhabirler tarafından görüntülendi! 

ALEYNA KALAYCIOĞLU

Sahnelerin genç ismi Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün AVM'de objektiflere takıldı. Katıldığı yarışma programı sonrası müzik dünyasına atılan Kalaycıoğlu, "Haftaya Berlin'e gidiyorum alışverişe geldim. Klip çekimim başlıyor çok masraflı oldu, şimdiden 10 bin euro harcadık ama yakında güzel bir klip gelecek" dedi. Muhabirlerin tatil ile ilgili soruları üzerine ise; "Tekrar Bodrum'da tekne tatili yapacağım" demekle yetindi. 

23-06/23/aleyna-kalaycioglu.JPG

İSMAİL DEMİRCİ

Ekranların sevilen oyuncusu İsmail Demirci, önceki gün AVM'de görüntülendi. Menajeri ile toplantı için buluşan Demirci, yeni projesinin çok yakında olduğunu söyledi. Yaz için planları sorulan İsmail Demirci, "Bu yazda Bodrum’da olacağız fakat Hande çalışıyor. onu ayarlamaya çalışıyoruz." dedi. 

23-06/23/smail-demirci.JPG

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL - CANSU TOSUN

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun  ve minik çocukları Marsel ile birlikte AVM'de keyifli bir alışveriş turuna çıktı. Magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan ünlü çift, şık ve rahat kombinleriyle dikkat çekti. Alışveriş merkezinde gezerken samimi anlar yaşayan aile, birbirleriyle şakalaşarak ve gülerek keyifli bir zaman geçirdi.

Erkan Kolçak Köstendil, eşinin elinden tutarak vitrinleri gezerken, çocukları da heyecanla etraflarını keşfetti. Erkan Kolçak Köstendil, kariyerindeki başarısının yanı sıra mutlu ailesiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

23-06/23/erkan-kolcak-kostendil-cansu-tosun.JPG

MUSTAFA SANDAL 

Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Sandal, oğlu Yavuz Sandal ile birlikte AVM'de görüntülendi. Mustafa Sandal, şıklığı ve karizmasıyla dikkat çekerken, Yavuz Sandal da genç yaşına rağmen kendine özgü tarzıyla göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcı, oğluna özenle seçtiği kıyafetleri göstererek fikrini aldı ve birlikte kombinler yaparken keyifli bir zaman geçirdi.

Mustafa Sandal, Yavuz Sandal'ı bir mağazada spor giyim ürünleri seçerken görüntülendi. Yavuz Sandal da babasının stilinden etkilenerek tarzını oluşturduğunu gösterdi. Ayrıca Mustafa Sandal, önümüzde ki günlerce yeni şarkısıyla sevenleriyle buluşacağı müjdesini de verdi.

23-06/23/mustafa-sandal-yavuz-sandal-1687503161.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin