Ünlü isimlerin AVM stili dikkat çekti!

Ekranların sevilen yüzleri alışverişte görüntülendi!

Pınar Alçiçek
01 Eylül 2023 - 09:48
Magazin

HELİN KANDEMİR

23-09/01/helinkandemir.JPG

TEK BAŞINA ALIŞVERİŞ

Genç ve güzel oyuncu Helin Kandemir, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. "Balina" oyunun provaları için gelen ve prova öncesi AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, "Provalarımız hız kesmeden devam ediyor, yakında seyirci ile buluşacağız’’ dedi. Yanına gelen sevenlerini kırmayıp hatıra fotoğrafı çektiren Kandemir’in spor ve şıklığı ise dikkatlerden kaçmadı.

MERVE BOLUĞUR

23-09/01/mervebolugur.JPG

INFLUENCER MERVE 

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden oyuncu Merve Boluğur, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına görüntülenen güzel oyuncu, tatil dönüşü yeni sezon ürünlerini inceleyip uzun süre mağazaları gezdi. Tatilin yeterli gelmediğini ve tekrar bir tatile çıkacağını söyleyen Merve Boluğur, "Şu sıralar sadece influencerlık ile ilgileniyorum’’ dedi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz veren Boluğur’un tarzı dikkatlerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin