resim yok
20 Mart 2014 - 09:46
Magazin

Arabesk komedyen!

Arabesk şarkıları kendi tarzları ile yorumlayan Şarabesk grubuna ilk destek ünlü tiyatro sanatçısı Yasemin Yalçın'dan geldi.

Yakında kendisi de arabesk şarkılardan oluşan bir albüm çıkartacak olan ünlü sanatçı grubu Jolly Joker'deki konserinde yalnız bırakmadı.

Şarabesk'in şarkılarını kızı Eylül ile birlikte dinledi.


İşte geceden detaylar:

 

UZUN ARANIN ARDINDAN...

Uzun süredir ortalarda görünmeyen komedyen Yasemin Yalçın, önceki gece kızı Eylül ile birlikte Beyoğlu'ndaki Jolly Joker'de konser veren Şarabesk grubunu dinledi.

 

SÜRPRİZ GELİŞME!

Arabesk şarkıları kendi tarzlarında yorumladıkları albümü geçtiğimiz günlerde çıkaran grubun şarkılarıyla eğlenen Yalçın, müzik piyasasına girmeye hazırlandığını açıkladı.

 

TARZI ARABESK

Suzan Kardeş'in 2009 yılında çıkardığı 'Makyaj Odası Şarkıları' isimli albümde 'Taht Kurmuşsun Kalbime' adlı şarkıyı seslendiren Yasemin Yalçın, yakında arabesk şarkılardan oluşan bir albüm çıkaracağını söyledi.[reklam]

TOPLAM 11 ŞARKI

Usta oyuncu yıllar sonra Mazlum Çimen'den gelen teklife "Hayır" diyemedi ve arabesk şarkılardan oluşan 11 şarkılık bir albüm hazırladı.

 

80'Lİ YILLAR ESİNTİSİ

Mazlum Çimen'in teklifi üzerine albüm çıkarmaya karar verdiğini söyleyen ünlü sanatçı; Müslüm Gürses ve Esengül gibi 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran isimlerin hit şarkılarını seslendirecek.

 

Bakalım Yasemin Yalçın'ın müzik piyasasındaki yolculuğu ne kadar başarılı olacak...

 

 

SELEN SOYDER EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin