Ünlü oyuncu Neriman Uğur Arka Sokaklar'a konuk oluyor!

Arka Sokaklar kadrosuna yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
25 Şubat 2021 - 15:25
Gündem

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren ve sık sık kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı hikayesi ile 15 yıldır yayın hayatına devam ederek Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar'ın kadrosu bu kez ünlü bir ismi konuk etmeye hazırlanıyor.

21-02/25/arka-sokaklar-dizi-1614256629.jpg

Yapımı Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin kadrosuna yeni bir isim konuk olmaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri cuma akşamları yayınlanan dizi sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Neriman Uğur Arka Sokaklar'a konuk oluyor!

21-02/25/neriman-ugur.png

Serhat Midyat ve Gaye Gürsel'in dahil olduğu diziye, yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümle Emre Fakıoğlu ve Şekip Taşpınar'ın da dahil olacağı bilgisinin ardından bir de ünlü bir ismin 582. bölümde konuk olarak dahil olacağı bilgisi geldi. Ünlü oyuncu Neriman Uğur, Nevbahar Pamiroğlu karakteriyle 581’inci bölümde misafir oyuncu olarak diziye dahil olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin