Ünlü oyuncudan Hürrem Sultan'a destek!

Ünlü oyuncu, 'tükenmiş' Hürrem'e twitter'dan destek verdi.

Ünlü oyuncudan Hürrem Sultan'a destek!
resim yok Editör paylaştı
31 Mayıs 2013
Magazin

Ünlü oyuncu Belçim Erdoğan, 'tükenmiş' Hürrem'e twitter'dan destek verdi.

 

Uzerli'ye destek sürüyor!


Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığını söyleyerek Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekimlerine katılmayıp Almanya'ya ailesinin yanına giden Meryem Uzerli'ye Belçim Bilgin'den destek geldi.

 

Twitter'dan destek

Twitter sayfasına:

'Meryem Uzerli'nin tavrını ve cesaretini gönülden destekliyorum, bütün set çalışanları için bir zulümdür, dizi süreleri kısaltılmalı' yazan Bilgin, Uzerli'nin yanında olduğunu belirtti.

Güzel oyuncu bir takipçisinin "Kaçarsan kurtulamazsın. Bir sorundan kurtulmanın yolu onu çözmektir. Korkularının üstüne gitmelisin" twitini de retweet yaptı.

Bilgin'in filmografisi

Kelebeğin Rüyası (2013)-Suzan Özsoy
Sessiz (2012)
Gergedan Mevsimi (2012)
Kurtuluş Son Durak (2011) - Eylem
Keşanlı Ali Destanı (2011) - Zilha

[reklam]
Aşk Tesadüfleri Sever (2011) - Deniz Usman
Güldünya (2009)
Yol Arkadaşım (2008-2009) - Figen
Güz Sancısı (2008) - Nemika
Dol (2007) - Taman
Hatırla Sevgili (2006) - Defne Gürsoy
Sıfır Kilometre (2005) - Selma

 

İşte o tweet:

 

MERYEM UZERLİ TÜRKİYE'DE NE KADAR PARA KAZANDI? DETAYLAR BURADA!

Kaynak: Acunn

facebook yorumları

haber yorumları

resim yok
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız..
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat