Ünlülerin gözdesi Bodrum ve Çeşme'de neler oluyor?

''18 yaş altındakilerin zorlama gece hayatı...''

resim yok
25 Temmuz 2014 - 09:49
Magazin

''18 yaş altındakilerin zorlama gece hayatı...''

Gece kulüplerinin en büyük sorunu!


Sabah Gazetesi Günaydın eki yazarlarından Mert Vidinli yazdı...

 

''Gece kulüplerinin yaz aylarındaki en büyük sorunu; 18 yaş altındakileri mekana almamaları. Kapıdaki güvenlik ekibinin vay haline! Gençler kurnaz ve zeki... Sahte kimlik göstermek veya abilerinin-ablalarının kimliğiyle mekanlara girmeye çalışmak gibi birçok farklı yöntem deniyorlar. Bu gibi durumlarda kızların işi daha kolay olabiliyor.

 

Ağır makyaj ve yapılı saçlar, genç kızları birkaç yaş büyütürken, abiye elbiseler ve yüksek topuklular ile istedikleri yaşta görünebiliyorlar.


Erkekler içinse işler biraz daha zor. Henüz bıyıkları terlemediyse, ses tonu gereken olgunluğa ulaşmadıysa, yanaklar da pembeyse; şansınız çok zor küçük beyler! Hangi kıyafeti giyerseniz giyin, üzerinizde eğreti durabiliyor. Bu durumda erkeklerin çözümü de; babalarının kredi kartları ve görevlilerin ceplerine sıkıştırdıkları bahşişler oluyor.


Bazı gençler de var ki; aileleri tarafından tanıdık, bildik işletmelere teslim ediliyor, belli bir saatte de alınıyorlar. Birçoğunun balkabağına dönüşme saati var. Genellikle 'Gece 01.00 olmadan evde ol' kuralına uyuyorlar, uymayanların sonu ise fena!
Kısacası yazın en büyük sorunlarından biri; okullar tatil olunca, 18 yaşını doldurmayan gençlerin gece kulüplerinin kapılarını aşındırmaya başlaması. Bu konuda sıkı kurallar uygulayan gece kulüplerine bile girebilecek zekaya sahip olan yeni jenerasyon ile boy ölçüşecek işletmelerin vay haline!''

 

BAYRAMDA BODRUM VE ÇEŞME!

Bayramda Bodrum-Çeşme'nin Top 10 mekanı

 

''Ramazan ayının son gününe kadar şehri terk etmeyen ve Bodrum-Çeşme arasında mekik dokumak için Ramazan Bayramı'nın ilk günlerini bekleyen tatilcilerin 'yapılacaklar listesi' belli oldu. Bunları not alın çünkü bu mekanlara gidip Instagram'da fotoğraf paylaşmak, havalı bir hareket...

 

1- Bodrum Mandarin Oriental Hotel'in plajı Juju Beach by Babylon'a, ayak bastı parası olarak 150 lira ödemek zorundasınız. Fakat plajdaki zeytin ağaçlarının altına kurulu masalarda pide yemek çok keyifli. Ardından Juju Bar'da düzenlenen akşamüstü partilerinde salınabilirsiniz.[reklam]

2- Mandarin Oriental'ın markası olan Kurochan; Uzakdoğu mutfağı sevenler için iyi bir seçim. Mekan; Bodrum'un bir diğer yeni adresi Nobu ile yarışacak türde. Bir akşam yemeğinde mutlaka rezervasyonunuzu yaptırın.


3- Yalıkavak Palmarina'da bir bu eksikti, iyi oldu. The Agency'de Kürşat Başar'lı canlı müzik geceleri ile marinanın ortasında takılabilirsiniz.


4- Çeşme'den İstanbul'a, İstanbul'dan Bodrum'a transfer olan Yol Project ekibini, cumartesileri Bodrum Marina Yacht Club'da izleyebilirsiniz.


5- Bodrum'un Anjelique'i olarak anılan Barbeast, beldenin tam merkezinde, genç neslin yeni durağı...


6- Çeşme'yi tercih edenlerdenseniz; bu yaz yıldızı parlayan Before Sunset, gündüz eğlencesi için keşfedilmesi gereken bir mekan. Unutmadan, plajın girişinde yer alan Zeynep Mayruk Shop'ta çok güzel tasarımlar var.


7- Çeşme'nin Karaköy'ü olarak anılan Hacı Memiş Mahallesi; Alaçatı'nın en cıvıltılı bölgesi. Antika dükkanları ve galerilerin bulunduğu sokakta yer alan Alarga; mahallenin en sohbeti bol ve lezzetli mekanı.


8- Foryu, Alavya Hotel'in içinde yer alıyor. Otelin arka bahçesinde hizmet veren mekanın işletmesi, İstanbul'dan aşina olduğunuz Duble Meze ekibine emanet.


9- Otto Alaçatı, gündüz deniz sefası yapıp gece de eğlenebileceğiniz bir mekan. Yani 7/24 açık. Bir tişört ve şortla tüm günü geçirebilirsiniz burada.


10- Ulus 29; Çeşme'nin en 'İstanbullu' mekanı. Vejetaryen mönüsü ve suşileri, tüm tatilcilerin dilinde. Mert Şeran, yine mutfakta harikalar yaratmış. Elvan Karakimseli de mekanın başında... Yabancılık çekmeyeceksiniz.''

 

 

ÜNLÜLERİN TATİL PLANLARI! KİM NEREDE OLACAK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin