Usta ve çırak aynı sahnede!

Taverna müziğinin genç temsilcisi Cefi, önceki akşam Yalıkavak'taki Highlight Otel’in içerisinde yer alan Yunan restoranı Aias’da sahne aldı.

Volkan Usta
26 Haziran 2023 - 09:41
Magazin

Kısa bir süre önce Bodrum’da kapılarını misafirlerine açan ve başında Kemal Üşenmez’in olduğu Aias Restaurant’ta sahne alan Cefi, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahnede bir an olsun enerjisini düşürmeyerek  muhteşem bir performans sergileyen Cefi, “Velihatı olduğum Fedon abiyle birlikte sezon boyunca aynı sahnede şarkılarımı söyleyeceğim için çok mutluyum.

23-06/26/cefi-2.JPG

Yaz sezonu boyunca çırak ve usta aynı sahnede olacak bu benim için gurur verici” dedi. Öte yandan müziğin efsane isimlerinden Ferdi Özbeğen’i anmayı da unutmayan Cefi, “Bu işin duayeni Ferdi Özbeğen’di rahmetle anıyorum” dedi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Cefi, alkışlar eşliğinde programını noktaladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin