Vampir Günlükleri'nin yıldızı Nina Dobrev'den yeni röportaj!

Oyuncu Nina Dobrev, ilişkiler hakkında konuştu...

resim yok
12 Mart 2014 - 09:28
Röportaj

Oyuncu Nina Dobrev, ilişkiler hakkında konuştu: ''Dış görünüş tabii ki önemli ama birlikte olduğum kişinin süslü görünmesini istemem. Benden daha fazla ayna karşısında vakit geçirmemeli!''

Nina Dobrev, rol aldığı 'Vampir Günlükleri' (The Vampire Diaries) isimli dizi ile adını duyurdu. Ünlü oyuncu önümüzdeki yaz vizyona girmesi beklenen komedi filmi 'Let's Be Cops'da bambaşka biri olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

'Vampir Günlükleri'nde canlandırdığı 'Elena' ve 'Katherine' isimlerinde iki zıt karakterleri canlandıran Dobrev'e gülümsemenin ne kadar yakıştığı bu filmle çok daha iyi anlaşılacak.

 

Bulgaristan doğumlu 24 yaşındaki Nina Dobrev, hakkında merak edilenleri Cosmopolitan dergisine anlattı...

Yorucu bir mesleğiniz var. Genç yaşta bu yoğun tempo sizi sıkıyor mu?


Film ve dizi projelerim beni çok heyecanlandırıyor. Çok çalışıyorum ama bu beni mutlu ediyor. Diğer zamanlarda ise bol bol seyahat ediyor ve kitap okuyorum. Kısa süre önce arkadaşlarımla Tayland'a gittik, harikaydı.

Yakın arkadaşınız Julianne Hough'la tatilde çektirdiğiniz fotoğralar geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. Eğlendiniz mi?


Çok eğlendik! Kafa yapınızın uyduğu gerçek bir dost bulmak çok zor. Julianne ile her yerde çok eğleniyoruz. Her şey hakkında konuşabiliyoruz.

 

ANNEM EN YAKIN ARKADAŞIM

Bize biraz arkadaşlarınızdan bahsetmenizi istesek...


Ben etrafımda beni güldürebilen dostlar istiyorum. Bu yüzden arkadaşlarımla beraberken çok eğleniyoruz. Annem ise hayattaki en yakın arkadaşım. Bazen duymaya hazır olmasam bile öyle sözler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum.

Mesela neler söylüyor?


Geçen gün şöyle dedi: "Seni 20 yaşımda dünyaya getirmiş olmasaydım, daha geç doğursaydım bu kadar yakın bir ilişkimiz olmazdı."

Peki, bu sözler sizde genç anne olma isteği uyandırdı mı?


Şu an için öyle bir düşüncem yok. Çok çalışıyorum; anne olduğumda ise bebeğime odaklanmak istiyorum.[reklam]

UZUN İLİŞKİ YAŞAMAK İSTERİM

Beğendiğiniz bir erkekte ilk ne dikkatinizi çeker?


Ben tek gecelik ilişki insanı değilim, uzun ilişki yaşamak isterim. Kişiliği, zekası ve espri anlayışıyla beni etkilemesi gerekiyor.

İlişkiden beklentileriniz neler olur?


Sanırım biraz eski kafalıyım. Bir yere girerken kapımı açsın, küçük sürprizler yapsın isterim. Bunlar küçük ama önemli detaylar. Dış görünüş tabii ki önemli ama fazla süslü görünmesini istemem. Ayna karşısında benden daha fazla vakit geçirmemeli!

Aileniz ya da arkadaşlarınızdan sizi eleştirenler oluyor mu?


Tabii ki, yoksa hayat çok sıkıcı olurdu!

 

YOGA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Çok çalışıyorsunuz. Dönem dönem kendinize fazla yüklendiğinizi hissediyor musunuz?


Belki de öyle. Ancak yapabildiğimin en iyisini yapmak için uğraşıyorum. Okulumu yarıda bıraktığım için her zaman kendimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için çok çalışıyorum.

Formunuzu korumak için neler yapıyorsunuz?


Yoga yapıyorum; başladığım günden bu yana hayatım değişti. Bedenimdeki tüm kaslarımın çalıştığını hissediyorum. En kısa zamanda yoga stüdyosu açmayı planlıyorum.

 

 

'RAISING HOPE'UN GELECEĞİ BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin