Vatanım Sensin final tarihi kesinleşti

Dün akşam izleyicileri ekranlara kilitleyen Vatanım Sensin dizisinin final tarihi kesinleşti. Yayınlandığı günden beri Perşembe akşamlarına damga vuran dizinin 30. bölümü o kadar heyecanlıydı ki izleyiciler şimdiden final bölümü beklemeye başladı. İşte Vatanım Sensin dizisinin final tarihi!

Editör
02 Haziran 2017 - 16:00
Gündem

Daha ilk sezonu olmasına rağmen reytinglerde büyük başarı yakalayan Vatanım Sensin dizisinin final tarihi belli oldu. Başrollerini Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'in oynadığı Vatanım Sensin önümüzdeki hafta final yaparak ekranlara ara verecek. Osmanlı Dönemi'nin İzmir'ini anlatan dizide İzmir İşgali yıllarında yaşanan olaylar ele alınıyor. Milli duygularımızı hareketlendiren dizi Vatanım Sensin için belirlenen sezon finali tarihi: 8 Haziran Perşembe. 31. bölümüyle ekranlara veda edecek dizinin finalinde neler olacak?

FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken, dizinin dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Her hafta sürprizlerle izleyiciyi şaşırtmayı başaran Vatanım Sensin son bölümünde Cevdet'in kimliğinin ortaya çıkmasının etkileri büyük bir merakla izlendi. Ailesi ve Cevdet ölümle karşı karşıyayken zor bir seçim yapması gereken Cevdet'in Vasili'ye tuzak kurması olayın tüm seyrini değiştirdi. Veronica - Vasili çiftinin yıllar önce kaybettikleri çocuklarının Ali Kemal olduğunu öğrendiği an ise büyük duygu patlaması yaşattı. Tüm bu yaşananlardan sonra yeni olaylardan haberdar olmak isteyen izleyiciler Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını büyük heyecanla bekliyor.

SON BÖLÜM ÖZET

Cevdet'e tuzak kurması sonrasında gizli vasifesini öğrenen Vasili, O'na oyun oynayarak tuzağına düşürmeyi başarır. Tevfik'in köşeye sıkıştığını tahayyul eden Cevdet, karşılaştığı manzara karşısında ciddi bir şaşkınlık yaşar. Çünkü hapistekiler kendi ailesidir. Vasili, her şeyi öğrendiğini ve ihaneti sonucu cezalandırılacağını Cevdet'e söyler. İşte büyük bamba! Cevdet'i yaralayacak en büyük ceza ise ailesinin gözleri önünde infaz edilmesi olacaktır.

Vasili Cevdet'e karşı intikam ateşiyle yanıp tutuşurken, ilk amacı Ali Kemal'in infaz edilmesi olacaktır. Fakat tüm bu gidişatı değiştirecek bir olay yaşanır ve Cevdet'ten aldığı mektubu okuyan Vasili yeni bir karar almak zorunda kalacak, infazı düşündürecektir. Cevdet mektubunda neden bahsetmiştir? Ali Kemal'in infazı ertelenmiş midir? Ali Kemal bu mektuptan haberdar olduğunda tepkisi ne olacaktır? Veronika, kayıp oğlu Dimitri'den ümidi kesmişken Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenince nasıl tepki verecektir?

İngiliz tarafında ise işler farklıdır. Charles Hamilton hedefini büyüterek Tevfik'e yeni bir görev verecektir. Tevfik'in yeni görevi Mustafa Kemal Paşa'yı öldürmektesidir! Bu görev karşısında şaşkınlığını koruyamayan Tevfik ne diyeceğini bilemez halde görevi kabul etmektedeir. Tevfik, Mustafa Kemal Paşa'nın naaşunu İzmir'e getirmek için yeni bir plan yapacak mıdır? Tüm bu gelişmeler Vatanım Sensin 31. bölüm de.

SOSYAL MEDYA'DA VATANIM SENSİN YORUMLARI

Tek Büyük‏ @TekBuyuk4
"Vatanın her karış toprağı, şehit kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz'' Mustafa Kemal ATATÜRK #VatanımSensin

roza‏ @jeharys
"Bu kadar zamandır ordunun içinde aradığımız hain General Vasili'dir." Vasili mood: #VatanımSensin

Zeynep‏ @yesilcamvari
Adam hem vatanı hem ailesini hem kuvvacıları hem kendini kurtardı be! #VatanımSensin

Anybody‏ @Herhangibiiiri
Senan Kara'nın ülkece bu kadar geç farkına varmamız .Sahiden müthiş bir oyuncu. #VatanımSensin

lizzy‏ @miracleofsmyrna
ben Vasili olsam şu an oturur Cevdet'i tebrik eder paşa paşa idama yürürüm #VatanımSensin

Zeynep Ş.‏ @zeysafak
bölümün mükemmelliği karşısında tv karşısında saygı duruşuna geçtim, bi süre yokum #vatanımsensin

Ceren Hadivent‏ @CerenHadivent
Kubilay Aka Türküm ben sahnesi ile Yildooooz sahnesini unutturdu bana. Helal olsun çok güzel sahneydi #VatanımSensin

Mai. YILDI‏ @croissantdelu
Vatanım Sensin Türk televizyon tarihinin en iyi dizisidir ve Halit Ergenç başımıza gelmiş en güzel şeydir. #VatanımSensin

Levent‏ @fevrisosyolog_
Bugüne kadar senaristlere çok fazla salladık ama yiğidi öldür hakkını yeme bu bölüm muhteşemdi. #vatanımsensin

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin