Vikings: Valhalla 2. ve 3. sezonlar ne zaman yayınlanacak? Son gelişmeler!

Netflix dizisi Vikings: Valhalla'nın gelecek sezonları hakkında detaylar... Dizi kaç sezon daha sürecek, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Vikingler dizisinin yaratıcılarının arkasında olduğu yeni dizi "Vikings: Valhalla" ilk sezonuyla Netflix'te büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor.

History Channel'da uzun yıllar boyunca fenomen haline gelen Vikings'in uzantı dizisi niteliğindeki yapımın ilk sezon bölümleri 25 Şubat 2022 Cuma tarihinde yayınlanmıştı. Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu bitiren izleyiciler dizinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.

VIKINGS: VALHALLA'YA 2. VE 3. SEZON ONAYI ÇIKTI!

Ve Netflix'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Toplamda 24 bölümlük siparişi bulunan yapımın kalan 16 bölümünün iki ayrı sezona bölünerek izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Buna göre Vikings: Valhalla resmi 2. ve 3. sezon onayını almış oluyor! Her iki sezon, ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak.

Jeb Stuart, önümüzdeki iki sezon için de yaratıcı, showrunner ve baş yapımcı olarak geri dönecek. Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter) ve Leo Suter (Harald Sigurdsson) gibi isimler rollerini sürdürecek.

22-03/29/vikings-valhalla-poster.jpeg

VIKINGS: VALHALLA 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İkinci sezon prodüksiyonu tamamlanan yapımın yeni sezonunun 2023 yılı içinde izleyiciyle buluşması planlanıyor. Bununla ilgili resmi duyurular önümüzdeki aylarda yapılacak. 3. sezonun çekimlerine ise bahar aylarında başlanacak.

İLK SEZON ÇOK İZLENENLER ARASINDA!

Vikings: Valhalla'nın ilk sezonu, 113.38 milyon saat izlenerek 28 Şubat haftasında Netflix Top 10 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Dizi, 90 ülkede en iyi 10 listesine girdi ve platformdaki ilk iki gününde 80.5 milyon saat ve ilk dokuz gününde toplam 194 milyon saat izlendi.

Yaratıcı isim Stuart dizinin yeni sezon onaylarını alması hakkında yaptığı açıklamada "Birinci sezonu izleyen (ve tekrar izleyen!) milyonlarca Valhalla hayranına teşekkür ederiz. Rakamlar akıllara durgunluk veriyor ve en çılgın beklentilerimin ötesinde. İkinci sezonu tamamlayıp düzenlemeye başladığımızı ve üçüncü sezon prodüksiyonun yakında başlayacağını doğrulayabildiğim için çok heyecanlıyım. Leif, Freydis, Harald, Olaf, Canute ve muhteşem kadromuzun geri kalanının hikâyeleri gizli olsa da, yolculuklarının şimdiye kadar gördüğünüzden çok daha destansı olacağını tereddüt etmeden söyleyebilirim. SKÅL!!!" ifadelerini kullandı.

22-03/29/valhalla-izle.jpeg

Vikings'ten yüz yıl sonrasını konu alan devam niteliğindeki dizide yeni bir efsanevi kahraman kuşağı kendi kaderini şekillendirmek ve tarih yazmak için ortaya çıkıyor. 11. yüzyılın başlarında, yani bin yılı aşkın bir süre önce geçen Vikings: Valhalha; en meşhur Vikinglerden bazılarının kahramanlık maceralarını konu alıyor. Bu isimler arasında efsanevi kâşif Leif Eriksson (Sam Corlett), onun cesur ve inatçı kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve Kuzey'in hırslı prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter) var.

Vikingler ve İngiliz asilleri arasındaki gerilimin kanlı bir kırılma noktasına ulaşması ve Vikinglerin kendi içlerinde birbiriyle çatışan Hristiyan ve pagan inançları nedeniyle anlaşmazlığa düşmeleriyle, bu üç Viking destansı bir yolculuğa çıkar. Okyanusları aşıp savaş meydanlarından geçtikleri bu serüven onları Kattegat'tan İngiltere'ye ve ötesine taşırken hayatta kalmak ve zafer kazanmak için savaşmak zorunda kalacaklardır.

MGM Television & MGM/UA Television yapımcılığında hazırlanan Vikings: Valhalla'nın yürütücü yapımcı kadrosu Stuart, Morgan O'Sullivan, orijinal Vikings yaratıcısı Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve Paul Buccieri'den oluşuyor.

"Vikings: Valhalla" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin