Wilma Elles artık Bitlis'li!

Üçüncü çocuğuna hamile olan Wilma Elles, eşinin memleketini ziyaret etti! Wilma Elles kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kaç yaşında? Kaç çocuğu var? Eşi kim?

Pınar Alçiçek
28 Temmuz 2023 - 13:33
Magazin

Geçtiğimiz yıl Bitlisli avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine giren Wilma Elles, yeni memleketini ziyaret ederek kaynanasının elini öptü ve ardından büryan kebabı yiyerek Van Gölü’nde yüzdü...

23-07/28/64c37b4486b24a4bb4e3bcea.jpg

Güzel oyuncu Elles, o ziyaretten kareleri ise “Bitlis’e geldik, kaynanamın evi” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

23-07/28/64c37b3b86b24a4bb4e3bce8.jpg

Bitlis'i çok beğendiğini söyleyen aktör, “22 Kasım 2022’de eşim Mehmet Şah Çelik ile evlendiğim için çok mutluyum. Çünkü hem Bitlis’i hem de eşimin ailesini çok sevdim. Bu aileden olmak, Bitlis’te olmak, eşimin ailesinin ve Bitlis’in bir parçası olmak benim için gurur verici bir duygu. Bitlis zaten çok tarihi bir yer. Şu anda da bu tarihin bir parçası olan Selçuklu Mezarlığındayız. Buradaki tarihi ve tarihe olan saygı bambaşka, burada binlerce yıllık mezarlar var ve bunlar halen ayakta. Ben buradaki saygıyı insanlarda da gördüm. Buradaki insanlar birbirlerine sahip çıkıyor. Ben de bunun için son derece mutluyum. Benim de evlilik cüzdanımda Bitlis yazıyor, ben de artık bir Bitlisliyim” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin