Wilma Elles Hindistan’a açılıyor

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Hindistan'da projelerinin olabileceğine dair konuştu. Wilma Elles kimdir, nereli, kaç yaşında?

Berfin Sengil
19 Mart 2024 - 09:24
Magazin

İstanbul’da bir imza günü etkinliğine katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, "Bir program için Hindistan’a gitmiştim orada çok önemli insanlarla tanıştım, önemli projeler için görüştüm" diyerek dikkat çekti.

İHA'da yer alan habere göre; genç yazar Ferhat Çoban’ın kitabının imza gününe katılan Wilma Elles samimi açıklamalarda bulundu. Kitap okumanın önemine dikkat çeken Yazar Çoban, imza günü dolayısıyla çok gururlu olduğunu dile getirdi.

Hindistan'da Proje Müjdesi

Oyuncu Wilma Elles ise etkinlikte yer aldığı için mutlu olduğunu belirtilirken, "Bir program için Hindistan’a gitmiştim, orada çok önemli insanlarla tanıştım, önemli projeler için görüştüm. Öyle ki bu etkinliğe çok önem verdiğim için ayağımın tozu ile buraya katıldım" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin